Blog

Încă 2 Premii importante câștigate de HOBOT
21
Mai

HOBOT Technology Inc. câștigă premiile de design 2021 A ’Design Awards pentru robotul aspirator mop LEGEE 7 și robotul de curățare a geamurilor HOBOT-388

HOBOT Technology Inc., companie din Taiwan, specializată în produse de curățare robotizate pentru uz casnic, a primit două premii importante A 'Design Awards, cel mai mare și cel mai prestigios premiu de design din lume, în Categoria de Design Electrocasnice pentru LEGEE 7 Vacuum-Mop 4-in- 1 Robot și robotul de curățare geamuri HOBOT-388.

 

Clasament aspiratoare robot pentru anul 2021
17
Mar.

Am realizat acest clasament pentru cei mai buni roboți de uz casnic pentru 2021. Pentru a vă prezenta roboții profesioniști și cei mai preferați pentru aspiratoare. Pe lângă funcțiile sale de curățare uscată și umedă, mai jos veți găsi soluții excelente pentru tratarea zilnică a prafului și a murdăriei!

Aspirator robot Rowenta vs. Hobot LEGEE
17
Mar.

Dacă încercați să alegeți cel mai potrivit aspirator robot pentru casa sau biroul dvs., veți constata că nu este o treabă ușoară. Există o alegere imensă pe piață, dar acest lucru nu ne ușurează viața.

Aspiratoarele din zilele noastre s-au transformat într-un mod uimitor. Astăzi nici nu trebuie să ne ridicăm de pe canapea când trebuie să facem curățenie. Conștientizând aceste avantaje, suntem pregătiți să respectăm noile criterii și standarde, pentru a oferi ce este cel mai bun având în vedere calitate/preț.

Aspirator robot XIAOMI Roborock S5 max
16
Mar.

Curățarea podelelor este o necesitate și trebuie să fie oriunde v-ați afla. Curățenia este unul dintre factorii principali pentru un mediu uman sănătos. Puteți avea grijă de a curăța podeaua în mai multe moduri.

Primul lucru este să scoateți aspiratorul și să petreceți cel puțin 30 de minute din timpul dvs. efectuând mișcări obositoare, apoi să ștergeți cu mopul. Următorul este să cumpărați un model ieftin de aspirator care nu se va curăța bine și va murdări suprafața podelei.

Robot aspirator MAGNUM
12
Mar.

Aspirator robot MAGNUM - cel mai nou robot inovator și inteligent, cu caracteristici impresionante și performanțe excepționale! Dacă sunteți la curent, probabil că știți că roboții moderni și inovatori trebuie să aibă AI (inteligență artificială) încorporată. Navigația este de ultima generație: detecție 360 ​​° Radar Laser, algoritm LDS + SLAM, senzor TOF. Puterea mare de aspirare de 3000Pa vă o oferă o curățare profundă. 

Robot aspirator mop - Hobot legee 669
25
Jan.

Mod convenabil și de înaltă tehnologie pentru curățarea zilnică și de calitate a casei sau a biroului. Hobot Legee 669 este un aspirator robot care are grijă de curățenia pardoselii pentru a fi destul de curat în orice moment al zilei.

Există multe tipuri de aspiratoare robotizate pe piață, dar pentru 2019. Hobot Legee 669 este printre puținele care au funcția de mop încorporată. Combinația dintre un aspirator și un mop într-un singur robot îți schimbă complet viața de zi cu zi!

Robot aspirator mop - Hobot Legee 688
25
Jan.

Robot aspirator mop pentru curățare umedă și uscată 4 în 1.
Soluție pentru curățarea zilnică a încăperilor mici și mari. Aparat universal de uz casnic cu care veți facilita viața de zi cu zi deja ocupată.

Faptul este, că odată cu avansarea roboticii și inteligenței artificiale (AI), începem să ne prețuim mai mult timpul. Acest lucru ne face să profităm de noile tehnologii de pe piață.

Robot aspirator mop - Hobot legge 668
25
Jan.

Aspiratorul robot Hobot Legee 668 este un robot excelent pentru curățarea zilnică a suprafețelor dure!

Dacă sunteți prea ocupat în viața de zi cu zi cu sarcini mai importante, cum ar fi munca, îngrijirea copiilor, cumpărăturile, plata facturilor și multe altele și aveți nevoie de un ajutor bun care să vă fie alături doar prin apăsarea unui buton.

Hobot - Focusat pe dezvoltarea roboților moderni de acasă.
25
Jan.

HOBOT Technology Inc. se numără printre companiile de top în domeniul inovației, bazându-se pe conceptul său modern pentru construirea de noi tehnologii.