Blog

Încă 2 Premii importante câștigate de HOBOT

21.05.2021 09:38
Încă 2 Premii importante câștigate de HOBOT

HOBOT Technology Inc. câștigă premiile de design 2021 A ’Design Awards pentru robotul aspirator mop LEGEE 7 și robotul de curățare a geamurilor HOBOT-388

HOBOT Technology Inc., companie din Taiwan, specializată în produse de curățare robotizate pentru uz casnic, a primit două premii importante A 'Design Awards, cel mai mare și cel mai prestigios premiu de design din lume, în Categoria de Design Electrocasnice pentru LEGEE 7 Vacuum-Mop 4-in- 1 Robot și robotul de curățare geamuri HOBOT-388.

 

Aceasta este prima dată pentru HOBOT Technology Inc. Care i se oferă premiul A ’Design Award. Compania este onorată că a fost selectată pentru un premiu de argint și unul de bronz printre sute de candidați ca „unul dintre cel mai inovatoar, excepțional și funcțional design. ”

„Câștigarea acestui premiu este o adevărată onoare și vorbește despre creativitatea și talentul echipei noastre”, a declarat George Chao, CEO HOBOT Technology Inc. „Toate produsele noastre au fost concepute având în vedere experiența utilizatorului pentru a oferi cea mai bună soluție pentru necesitatea oamenilor. ”

 

 

Robotul LEGEE 7 Vacuum Mop 4-în-1, câștigător al Premiului de Argint este cel mai recent și mai puternic robot de podea al companiei de până acum. Cu sistemul de curățare brevetat FastBrush 4-în-1, Talent Clean specific camerei, care are 8 moduri distincte de curățare, și noua funcție Creative Voice, LEGEE 7 oferă nu numai rezultate excepționale de curățare, ci și o modalitate de a vă bucura de treburile casnice, datorită caracteristicilor sale  personalizabile.

HOBOT-388, câștigător al Premiului de Bronz este un robot de curățare al geamurilor care folosește concepte de proiectare a biomimicriei pentru a simula 2 acțiuni umane specifice de curățare a geamurilor. În primul rând, are un rezervor de apă cu o duză de pulverizare cu ultrasunete care nebulizează apa în particule de 15 μm, imitând oamenii care suflă cu gura aer pe sticlă înainte de a o curăța. În al doilea rând, rulează într-o mișcare inter-rotațională, imitând și mișcarea de rotație a mâinilor pentru a curăța murdăria încăpățânată de pe sticlă. Cu lavete de curățat din microfibră reutilizabile și capacitatea de a curăța 1m² cu doar 1ml de apă, HOBOT-388 este cu adevărat un aparat de uz casnic inteligent și ecologic.

Dedicat misiunii, „FĂ-ȚI CASA MAI INTELIGENTĂ”, HOBOT Technology Inc. a depus eforturi continue în dezvoltarea tehnologiilor brevetate; astăzi, compania deține brevete în diferite țări și a primit numeroase premii globale. Prin integrarea tehnologiei IoT și a casei inteligente, inginerii HOBOT construiesc produse practice și inovatoare care redefinesc modul în care oamenii curăță. Echipa este încântată că a câștigat 2 premii internaționale la rând și speră să continue să pună amprenta în industria robotului intern.

A’ Design Award pagina oficială:

LEGEE 7- https://competition.adesignaward.com/design.php?ID=109837

HOBOT-388 https://competition.adesignaward.com/design.php?ID=109835

 Premii anterioare

De asemenea, vă rugăm să vizitați pagina HOBOT pentru mai multe informații despre produsele noastre premiate: www.hobot.com.tw

 

PR contact:

HOBOT Technology Inc.

+886-3-667 6699

Business@hobot.com.tw