Blog

Clasament aspiratoare robot pentru anul 2021

Dedal-Robot
17.03.2021 10:40
Clasament aspiratoare robot pentru anul 2021

Am realizat acest clasament pentru cei mai buni roboți de uz casnic pentru 2021. Pentru a vă prezenta roboții profesioniști și cei mai preferați pentru aspiratoare. Pe lângă funcțiile sale de curățare uscată și umedă, mai jos veți găsi soluții excelente pentru tratarea zilnică a prafului și a murdăriei!

Robot aspirator 2021: XIAOMI ROBOROCK S5 MAX

Acest robot este o alegere excelentă pentru casa sau apartamentul dvs. Robotul îndeplinește funcții 2 în 1 (aspirarea și curățarea umedă cu un mop) și merită pe deplin locul 1 în clasamentul nostru robot aspiratoare pentru 2021.

Bateria Xiaomi Roborock S5 Max durează până la 190 de minute, iar curățarea în sine este cu zgomot redus de până la 60 db. Acest robot inteligent curăță, de asemenea, petele încăpățânate, trecând chiar și peste obstacole de până la 2 cm înălțime. Nu poți să nu fii fascinat de rezultatele sale!

Aspiratoare robot pentru anul 2021 XIAOMI-ROBOROCK S5 MAX 1

Aplicația vă oferă o multitudini de funcții- puteți programa curățarea la o anumită oră pentru fiecare zi a săptămânii. Dacă decideți că o cameră nu are nevoie de curățare, o puteți îndepărta.

Xiaomi Roborock S5 Max curăță atât podelele dure, cât și covoarele, cu o restricție privind utilizarea curățării umede pe covoare. Senzorii anti-cădere ai robotului îl împiedică să cadă de la înălțimi sau scări.

Dacă ați pornit robotul la cel mai scăzut nivel de aspirare și apoi selectați opțiunea „Curățarea covorului”, robotul va crește automat puterea de aspirare după ce se urcă pe covor.

Aspiratoare robot pentru anul 2021 XIAOMI ROBOROCK S5 MAX 2

Cu ajutorul aplicației puteți vedea întreaga hartă a casei dvs. și unde este robotul pe acea hartă. Aveți dreptul să păstrați până la 4 hărți. Când bateria se descarcă, Xiaomi Roborock S5 Max merge automat la stația de încărcare.

Aspiratoare robot 2021: HOBOT LEGEE 688

HOBOT LEGEE 688 Curățare cu aspirator și mop cu o singură apăsare de buton. Eeste un robot cu o varietate de moduri de curățare a podelelor dure, iar prin mișcările lui care imită ștergerea manuală cu mop, îl face să fie cel mai preferat robot mop-aspirator. Aceste moduru sunt 7 la număr + 1 personalizat pentru creearea propriului program de curățare. Aparatul se conectează la Wi-Fi și poate fi controlat, programat de oriunde prin aplicația mobilă.

Aspiratoare robot pentru anul 2021 Hobot Legee 688 01

  • Mod standard
  • Mod Max
  • Mod eco
  • Mod bucătărie
  • Mod Uscat
  • Mod lustruire
  • Mod animale de companie

Aspiratoare robot pentru anul 2021 Hobot Legee 688 02

Chiar forma și peria rotativă laterală a robotului îi permit să adune murdărie în colțuri și aproape de pereți. De asemenea, pulverizarea inteligentă AI (Inteligență Artificială), care este responsabilă pentru nivelul apei la curățarea umedă cu lavete mop din microfibră, are capacitatea de a se regla prin aplicația Hobot.

Aspiratoare robot pentru anul 2021 Hobot Legee 688 03

Cu programul pentru pete, aspiratorul reușește să facă față chiar și petelor uscate de cafea la fiecare 2 zile. Nu lasă urme după curățarea umedă, spre deosebire de alte mărci de calitate inferioară.

Când bateria scade la un anumit nivel, Legee 688 se întoarce automat la stația de încărcare.

Hobot Legee 688 cu siguranță este în fruntea clasației aspiratoare robot ale anului 2021.

Aspiratoare robot 2021: XIAOMI MI VACUUM MOP P(PRO)

Acest aspirator robot inovator funcționează atât pe suprafețe dure, cât și pe covoare. Laserele din partea superioară funcționez și se rotesc 360 ', scanând obstacolele din jur.

Aspiratoare robot pentru anul 2021 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO 01

Bateria sa are o capacitate de 3200mAh și puterea de aspirare ajunge la 2100 Pa. Cu o astfel de forță de îndepărtare a murdăriei, face față și încăperilor foarte murdare, fără descărcarea rapidă a bateriei.

XIAOMI MI VACUUM MOP P (PRO) are trei niveluri de irigare cu apă pentru curățarea umedă. Cu aceste setări, selectați cantitatea necesară de apă atunci când curățați cu un mop.

Aspiratoare robot pentru anul 2021 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO 02

Robotul este inteligent și integrat cu un asistent virtual asistent Google Assistant / Alexa. Vă puteți planifica cu ușurință curățarea, iar cu funcția de partiție virtuală, setați o limitare a robotului (dacă nu doriți ca o cameră din casa dvs. să fie curățată).

La fel ca modelele de mai sus din clasamentul robotului Aspiratoare 2021, XIAOMI MI VACUUM MOP P (PRO) are senzori anti-cădere. De asemenea, atunci când bateria scade la nivelul minim stabilit, aspiratorul se mută singur la stația de încărcare

Aspiratoare robot pentru anul 2021 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO 03

Prin intermediul aplicației aveți posibilitatea de a monitoriza munca chiar dacă nu sunteți acasă. Fiabilitatea robotului este extrem de ridicată, iar faptul că poate ridica murdăria în colțuri și aproape de pereți este de o mare importanță.

Aspiratoare robot 2021: MAGNUM

Profesionist în curățarea uscată și umedă, aspiratorul robot MAGNUM merită să se afle în acest clasament datorită indicatorilor de performanță buni.

Puterea de aspirație a robotului este de 3000 Pa, iar bateria, desigur, este LG Litiu-Ion de 5200 mAh. Rezervorul de apă al acestui model este dublu - 0,3 litri + 0,35 litri pentru deșeuri în timpul curățării umede.

Aspiratoare robot pentru anul 2021 magnum 01

MAGNUM are trei moduri de curățare: scăzut, mediu și puternic. Inteligența artificială încorporată, precum și laserele de navigație și anti-cădere, confirmă importanța acestui ajutor de acasă.

Aspiratoare robot pentru anul 2021 magnum 02

Și asta nu e tot!

Această mașină are trei programe de acțiune. Le veți găsi în aplicație, precum și toate celelalte caracteristici ca: pereți virtuali, zone interzise, programare, partajare robot, memorare până la 10 hărți, împărțirea pe zone, Alexa / Google Home, sterilizare cu lampă UV și altele. Acestea sunt:

Aspiratoare robot pentru anul 2021 magnum 03

Program inteligent
Acesta folosește navigația cu laser cu care robotul trece prin fiecare cameră odată ce este curățat și apoi revine la stația de încărcare când a terminat curățarea. Cu toate acestea, dacă bateria robotului scade sub 15% înainte de finalizarea curățării, atunci se întoarce automat la stația de încărcare. Încărcă până la 80% și apoi reia curățarea până la capăt.

Program Pată
Cu acest program, aspiratorul curăță o zonă de 1,5 x 1,5 metri în centrul căreia este punctul pe care l-ați setat. Scopul este de a curăța bine fiecare pată.

Curățare parțială
Programul „Curățare parțială” efectuează o curățare dublă (x2) pe o suprafață de 1,8 x 1,8 metri. Se utilizează pentru curățarea zilnică a încăperilor, în cazul podelelor foarte murdare.