Blog

Aspirator robot XIAOMI Roborock S5 max

Dedal-Robot
16.03.2021 09:08
Aspirator robot XIAOMI Roborock S5 max

Curățarea podelelor este o necesitate și trebuie să fie oriunde v-ați afla. Curățenia este unul dintre factorii principali pentru un mediu uman sănătos. Puteți avea grijă de a curăța podeaua în mai multe moduri.

Primul lucru este să scoateți aspiratorul și să petreceți cel puțin 30 de minute din timpul dvs. efectuând mișcări obositoare, apoi să ștergeți cu mopul. Următorul este să cumpărați un model ieftin de aspirator care nu se va curăța bine și va murdări suprafața podelei.

Iar cea mai bună soluție la această problemă de zi cu zi este un aspirator robot XIAOMI Roborock S5 max. Odată cu aceasta, podeaua dvs. va străluci cu curățenie 24/7 fără a face eforturi inutile.

Robotul este special adaptat pentru curățarea uscată și umedă, precum și o funcție pentru curățarea petelor încăpățânate. Și cu aplicația aveți ocazia să setați o gamă largă de acțiuni folosind programe de curățare setate sau să vă creați proprii.

Dar cum poți fi sigur că acest robot funcționează bine?

În acest articol veți găsi tot ce aveți nevoie pentru aspiratorul robot inovator XIAOMI Roborock S5 max.

Aspirator robot XIAOMI Roborock S5 max: Trasee de curățare

Plăcerea utilizării vine din varietatea traseelor în funcție de gradul murdărie al podelei. Experții care au dezvoltat acest robot de uz casnic s-au gândit exact la asta.

Un robot pregătește o hartă detaliată a fiecărei camere din apartamentul, biroul sau casa dvs. și apoi calculează cea mai bună cale de curățare pentru fiecare cameră. Veți găsi aceste rute în aplicația Xiaomi, precum și o hartă completă a casei dvs. Acest lucru se realizează cu ajutorul Laserului încorporat. Se rotește la 300 rpm, trimitând o zonă scanată de 360° printr-un algoritm personalizat în timp real.

Cu aceste informații, aspiratorul generează o hartă a pardoselilor cu o precizie de 98%.
Această hartă și aplicația vă permit să alegeți să curățați doar o anumită cameră, mai multe camere sau întregul apartament.

Aspirator robot Xiaomi 02

Interesant este faptul că fiecare robot aspirator XIAOMI Roborock S5 max face distincție între un obiect temporar așezat pe podea și mobilier. Acest lucru este posibil cu utilizarea laserelor inteligente.

Dacă aveți un covor acasă, aspiratorul robot are opțiunea de a elimina funcția mop. Nimeni nu vrea ca covorul lui să fie curățat cu un mop.

Aspirator robot Xiaomi 03

De asemenea, puteți scoate laveta mop din microfibră și a seta doar pentru a curăța întreaga cameră doar cu aspirare. Apoi, puteți pune laveta mop și a curăța curăța în jurul covorului cu ajutorul zonelor interzise.

Aveți control complet asupra fiecărei părți a curățării în orice moment!

Aspirator robot XIAOMI Roborock S5 max: Curățare uscată și umedă

Roboții cu aspirare scăzută lasă în urmă destulă multă murdărie. În acest caz, modelul Roborock S5 Max are un ventilator încorporat care se rotește la 15.000 rpm (rotații pe minut), canalizând aerul prin deschideri specializate. Cu acest sistem de curățare, aspiratorul poate ridica chiar și o baterie AA de la sol. Puterea de aspirație rămâne stabilă chiar și atunci când rezervorul este plin.

Aspirator robot Xiaomi 04

Curățarea umedă este un alt lucru pe care robotul îl face perfect. Aspiratorul robot reușește să curățe cu un mop perfect de la începutul până la sfârșitul ciclului. Acest lucru se datorează forței presiunii sistemului mop în sine. Presează cârpa din microfibră cu 300 g (11 oz), ceea ce garantează aceleași rezultate pe tot parcursul procesului de curățare umedă cu o pompă peristaltică.

Aspirator robot Xiaomi 05

Un alt plus al curățării umede este capacitatea imensă a rezervorului de apă. Este de 290 ml, care este suficient pentru a curăța o suprafață de 65 mp.

Aspirator robot XIAOMI Roborock S5 max: Caracteristici

Acest model de aspirator robot este realizat cu dispozitive interesante și necesare. Când este pornit și așezat la sol, se activează senzorii de mediu: accelerometru, kilometraj, busolă, senzor de lumină infraroșie. Folosind toate aceste instrumente împreună, el creează o hartă uimitor de precisă (98%) a casei tale.

Aspirator robot Xiaomi 06

Bateria puternică Litiu-Ion (5200 mAh) a aspiratorului robot XIAOMI Roborock S5 max durează până la 3 ore în funcționare continuă. Acest lucru este important pentru curățarea cu succes în viitor. De asemenea, timpul necesar unei încărcări complete nu depășește 5 ore.
Bucurați-vă de liniște și odihniți-vă fără probleme, datorită nivelului redus de zgomot - 60 db.

Aspirator robot Xiaomi 07

Vizualizați și alte aspiratoare robot, cum ar fi: Robot aspirator mop Hobot legee 669, aspirator mop Hobot Legee 688, Robot aspirator MAGNUM