Blog

Robot aspirator MAGNUM

Dedal-Robot
12.03.2021 09:24
Robot aspirator MAGNUM

Aspirator robot MAGNUM - cel mai nou robot inovator și inteligent, cu caracteristici impresionante și performanțe excepționale! Dacă sunteți la curent, probabil că știți că roboții moderni și inovatori trebuie să aibă AI (inteligență artificială) încorporată. Navigația este de ultima generație: detecție 360 ​​° Radar Laser, algoritm LDS + SLAM, senzor TOF. Puterea mare de aspirare de 3000Pa vă o oferă o curățare profundă. 

Aspiratorul robot Magnum combină caracteristici excepționale care vă vor transforma casa și / sau mediul de lucru. Se știe că acest aspirator contribuie la ușurarea treburilor casnice.

Aspiratorul robot Magnum este un robot inteligent realizat de experți dovediți pentru curățarea perfectă a diferitelor tipuri de pardoseală.

Dacă sunteți la curent, probabil că știți că roboții moderni și inovatori trebuie să aibă AI (inteligență artificială) încorporată. Cu acesta, calitatea muncii și productivitatea sunt combinate pentru a prezenta rezultate maxime prin procese de acțiune optimizate

Mobilierul dvs. este ferit de zgârieturi, spre deosebire de alte aspiratoare de nivel inferior. Acest robot trece cu atenție, dar strâns pe lângă mobilier și alte obiecte, fără a lăsa zgârieturi pe suprafața lor.

Doriți să schimbați direcția sau să întrerupeți ciclul de curățare
Nici o problemă!
Cu funcția de comandă vocală Alexa / Google Home, aveți opțiunea de a face acest lucru.

Proiectat pentru a vă face viața mai ușoară, aspiratorul robot Magnum reușește să mențină curățenia în mii de gospodării și birouri.

Aspirator robot Magnum: Caracteristici

Performanța aspiratorului și timpul de funcționare sunt direct legate, așa cum era de așteptat. În modul redus, aspiratorul funcționează până la 230 de minute. Modul mediu permite curățarea până la 170 de minute, iar în modul de aspirație ridicată durează până la 120 de minute (280 de minute dacă modul de curățare cu sterilizare cu ultraviolete este activat).

Magnum Robot Dedal 01

Bateria aspiratorului robot Magnum este model LG Li-ion 5200 mAH. Bateriile litiu-ion funcționez excelent. Comparativ cu bateriile standard, bateriile litiu-ion se încarc mai repede, durează mai mult și asigură o durată de viață mai lungă. Bateria este complet încărcată în 4 ore.

Puterea de aspirație este de până la 3000 Pa. Majoritatea roboților de pe piață au o putere de aspirație încorporată de 1500 - 2000 Pa. Această specificație are o mare importanță în curățarea profundă. Chiar și la această putere, nivelul de zgomot nu depășește 70 db.
Dacă doriți ca aspiratorul dvs. să ridice chiar și cele mai mici particule de murdărie fără a vă împovăra cu un nivel ridicat de zgomot - acest model este alegerea potrivită!

Containerul pentru deșeuri are o capacitate de 0,6 litri - absolut suficient chiar și pentru podele destul de murdare. În plus, robotul dvs. aspirator Magnum are o capacitate dublă: rezervorul de apă 0,3 litri + 0,35 litri pentru deșeuri.

O altă caracteristică importantă este sistemul anti-cădere. Dacă aveți scări sau ați lăsat aspiratorul să se curețe la etajul al doilea, iar balustrada este mai înaltă - nu vă faceți griji! Senzorii încorporați detectează acest pericol și nu permit mașinii să avanseze.

Magnum Robot Dedal 02

Aspirator robot Magnum: Moduri de curățare

Magnum este adaptat cu trei moduri de curățare principale:

 • Mod inteligent
  Folosește navigația cu laser cu care robotul trece prin fiecare cameră odată ce a curățat-o și apoi se oprește după ce a terminat curățarea. Cu toate acestea, dacă bateria robotului scade sub 15% înainte de finalizarea curățării, atunci se întoarce automat la stația de încărcare. Încărcă până la 80% și apoi reia curățarea până la sfârșit.
 • Mod PatăCu acest mod, aspiratorul curăță o zonă de 1,5 x 1,5 metri în centrul căreia este punctul pe care l-ați setat. Scopul este de a curăța bine fiecare pată.
 • Mod Curățare parțială
  Programul „Curățare parțială” efectuează o curățare dublă (x2) pe o suprafață de 1,8 x 1,8 metri. Este utilizat pentru curățarea zilnică a încăperilor, în cazul unei murdării mari.

Aspirator robot Magnum: Funcții

Funcțiile sunt adaptate atât tehnologiilor de bază, cât și tehnologiilor inovatoare pentru cele mai bune rezultate de utilizare și funcționare.

Magnum Robot Dedal 03

 • Robotul aspirator are un sistem de control încorporat cu Wi-Fi prin intermediul aplicației.
 • Curățare umedă cu lavete din microfibră. Efectuat în timpul curățării umede.
 • Oportunitatea de a alege zonele de curățare și cele care nu necesită curățare.
 • Reglați puterea de aspirație și intensitatea curățării umede.
 • Filtru detasabil și lavabil potrivit pentru spălări repetate.
 • Capacitatea de a trece peste obstacole de până la 2 cm înălțime.
 • Suprafață de curățare simplă până la 250 m.
 • Oportunitatea de a cumpăra și adăuga o perie suplimentară din silicon, care este utilizată pentru curățarea podelelor din lemn.

Magnum Robot Dedal 04

În pachetul aspiratorului robot Magnum veți găsi:
Robot aspirator cu dimensiuni 35 x 35 x 10 cm, 6 kg cu cutie, robot 3,5 kg.
Stația de încărcare și adaptorul fac parte din set, împreună cu telecomanda. Perii laterale (2+2 rezervă), perie centrală, filtre HEPA lavabile (1+1 rezervă) precum și două recipiente - pentru curățare uscată și umedă. Două lavete din microfibră sunt incluse pentru curățarea umedă.

Magnum Robot Dedal 05

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, veți găsi și o broșură cu instrucțiuni în limba română în cutie.
Vizualizați și alte aspiratoare robot Robot aspirator mop - Hobot legge 669 și Robot aspirator mop - Hobot Legee 688.