Blog

Robot aspirator mop - Hobot legee 669

Dedal-Robot
25.01.2021 20:17
Robot aspirator mop - Hobot legee 669

Mod convenabil și de înaltă tehnologie pentru curățarea zilnică și de calitate a casei sau a biroului. Hobot Legee 669 este un aspirator robot care are grijă de curățenia pardoselii pentru a fi destul de curat în orice moment al zilei.

Există multe tipuri de aspiratoare robotizate pe piață, dar pentru 2019. Hobot Legee 669 este printre puținele care au funcția de mop încorporată. Combinația dintre un aspirator și un mop într-un singur robot îți schimbă complet viața de zi cu zi!

Dacă doriți să pariați pe un aspirator robot de calitate - acest model vă va satisface așteptările.

Tehnologie cu navigare inteligentă
Aspiratorul este fabricat cu trei lasere de mare acoperire în față, prin care se aplică în practică navigația.
Datorită navigării inteligente, Hobot Legee 669 își îmbunătățește zona de curățare explorând suprafața pentru care este destinat. Acest lucru este posibil deoarece tehnologia permite cartografierea precisă și determinarea celei mai bune căi de curățare posibile.

Dar care sunt componentele navigării?

 • Laser
 • Codificator
 • Giroscop
 • E-busolă
 • Evaluarea locației

 

Hobot Legee 669: Cale de curățare
Acest aspirator robot are patru căi pentru o curățare de cea mai înaltă calitate și optimizată.

 • Curățare în zig-zag
 • Curățarea colțurilor
 • Curăță petele
 • Curățare automată

 

Pentru a alege cea mai bună opțiune posibilă, Hobot Legee 669 este programat să calculeze spații mari de curățare împărțind camera în 4,4 × 4,4 m².

Apoi, aspiratorul robot începe curățarea cu un curs în zig-zag. În cele din urmă, termină curățând cu atenție colțurile de-a lungul fiecăruia dintre pereți.

Spre deosebire de alte mărci, aspiratorul robot Hobot Legee 669 se mișcă corect, urmând traseul său 100%.

Hobot Legee 669: Mod de curățare 4 în 1 fără urme
Robotul are o metodă de curățare 4-în-1 întegrată, care gestionează cu succes murdăria. Cele patru etape de curățare includ:

 • Aspirare
 • Curățare uscată cu mop
 • Pulverizarea apei prin AI
 • Curățare umedă cu mop

 

În acest proces, mișcările mopului încorporat ajung de 600-800 de ori / min. Această viteză și combinația celor patru funcții contribuie la rezultatele ridicate la curățarea suprafețelor podelei și petelor de pe acestea.

Combinația de pulverizare AI și curățare umedă cu o lavetă mop din microfibră înseamnă doar un singur lucru - Nu lasă urme!

AI (Inteligența Artificială) este o funcție pentru pulverizarea inteligentă a apei. Hobot Legee 669 AI spray calculează cantitatea de apă necesară pentru fiecare zonă de curățare.

Design anti-încurcare
Chiar și designul părții inferioare a aspiratorului robot Hobot Legee 669 este diferit de modelul anterior pentru acest tip de aspirator. Există o lavetă specială din microfibră care acționează ca un mop.

Este separat, pe ambele părți ale mecanismului de mop, de o parte și de alta a duzelor de pulverizare al apei (prin AI). Pe partea din față a aspiratorului robot se află o lavetă mop pentru curățarea uscată, iar după pulverizarea AI vine laveta mop din spate pentru curățarea umedă.

Organizarea și selecția unui material similar țesăturii din microfibră nu permite încurcarea părului și pătarea / stivuirea murdăriei într-un mod incomod pentru curățarea ulterioară.

Țesătura din microfibră facilitează curățarea umedă și uscată. Nu mai există reziduuri sau pete după el, deoarece grosimea acestuia ajunge la 7 mm, iar suprafța de acoperire este pe toată lățimea aspiratorului.

Curățarea eficientă a colțurilor și a locurilor inaccesibile.

Hobot Legee 669 este așa conceput pentru a ajunge la murdărie chiar și la unghiuri de 90 '. Acest lucru se datorează formei sale frontale pătrate, care intră cu succes în apropierea colțului, dar nu numai.

 Această perie laterală face curățarea eficientă pentru Hobot Legee 669 adăugându-i 4 cm (lungimea periei este de 4 cm) de acoperire.

Un alt plus al periei laterale este că trece pe sub alte obiecte, astfel, praful și murdăria pot fi curățate mai bine ca niciodată.

 

Hobot Legee 669: Mecanică

Un deflector sculptat care colectează chiar și cele mai mici particule de praf sau făină, până la obiecte mari de mărimea unui bob de mazăre. Partea frontală rotunjită a aspiratorului nu lasă nimic în urmă.

Motorul de curent continuu conectat la ventilatorul metalic duce la performanțe ridicate și durată de viață a aspiratorului robot în sine. Acest lucru nu numai că înseamnă că îl veți putea folosi perioadă mare de vreme, dar are și un efect corespunzător asupra zgomotului mașinii. Datorită motorului de înaltă tehnologie, zgomotul care iese din aspirator este redus la minimum.

Bateria aparatului dvs. este de asemenea importantă. Hobot legee 669 are o baterie Litiu-Ion cu putere mare și durată de viață lungă. Acest tip de baterie reîncărcabilă este preferat de majoritatea consumatorilor tocmai datorită calităților sale.

Robot aspirator mop - Hobot legge 669 Img 3

 

Hobot legee 669: Suport

Aveți scări către alte etaje în casa dvs. (sau la birou)? Îți face griji dacă aspiratorul tău va cădea dintr-un loc mai înalt?

Aceasta nu este o problemă pentru Hobot Legee 669, deoarece acest aspirator robot are senzori încorporați care detectează marginea unui anumit nivel al camerei. Laserele pe care le folosește sunt la număr de 2 și sunt situate în partea din față a robotului.

Filtrele sunt un alt lucru fără de care aspiratorul nu poate funcționa la fel. În acest caz, aspiratorul nostru robot are două filtre:

 • Pre- Filtru - este situat în recipientul colector și poate fi curățat (umed sau uscat).
 • Filtru de înaltă eficiență

 

Rezervorul de apă are o capacitate de 320 ml. Acest lucru este suficient pentru a curăța 150 m².

Și, indiferent cât de alunecoasă este suprafața podelei, robotul va continua să se deplaseze uniform fără a aluneca. Acest lucru se datorează materialului din care sunt fabricate șenilele. Ce poate fi mai bine de atât?