Blog

Robot aspirator mop - Hobot Legee 688

25.01.2021 20:04
Robot aspirator mop - Hobot Legee 688

Robot aspirator mop pentru curățare umedă și uscată 4 în 1.
Soluție pentru curățarea zilnică a încăperilor mici și mari. Aparat universal de uz casnic cu care veți facilita viața de zi cu zi deja ocupată.

Faptul este, că odată cu avansarea roboticii și inteligenței artificiale (AI), începem să ne prețuim mai mult timpul. Acest lucru ne face să profităm de noile tehnologii de pe piață.

Dar de ce nu?
Aspiratoarele robot sunt un ajutor comun în majoritatea caselor și a birourilor. Dar puține dintre ele se pot distinge prin caracteristici calitative și cantitative similare.

Acest model de robot aspirator îl actualizează pe cel anterior - Hobot legge 669, datorită noilor caracteristici ale dispozitivului.

 

Programe și aplicații
Aspiratorul robot poate fi controlat în mod standard - cu o telecomandă echipată și funcțională, precum și prin intermediul aplicației HOBOT LEGEE.
Ușor, convenabil și inovator este aplicația cu ajutorul căreia puteți controla robotul aspirator! Un mod excelent și foarte convenabil în care puteți da comenzi dispozitivului dvs. și îl puteți face cât mai util posibil.

Opțiunea de a controla prin intermediul aplicației HOBOT LEGEE este o comoditate și mai mare pentru noi, deoarece suntem obișnuiți să controlăm totul cu telefonul nostru.

Aplicația HOBOT LEGEE se conectează prin Wi-Fi și vă oferă numărul maxim de funcții și opțiuni de control în timp real. Vă aduce robotul într-o nouă eră și vă introduce în inovație cu Talent Clean.

Robot aspirator mop - Hobot legee 688 Img 3

HOBOT LEGEE acceptă modul dinamic multifuncțional exclusiv, programarea și hartă în timp real, care vă vor oferi și mai multe oportunități și confort în utilizarea lui.
Talent Clean are 7 moduri de control pentru a curăța perfect orice suprafață. Aceste moduri sunt:

Standard, Puternic, ECO, Bucătărie, Uscat, Pet și Lustruire. Toate modurile sunt precise în activitatea lor. Funcțiile oferite de acest aparat sunt alese astfel încât să acopere toate nevoile casei dvs. și să nu lase spațiu necurățat în ea.

În plus față de toate aceste opțiuni, robotul dvs. are un mod personalizat. Acesta poate fi setat în funcție de dorințele și nevoile dvs. speciale pe care le aveți și care ar putea apărea în casa dvs.

 

Mod standard
Modul standard este foarte convenabil și potrivit pentru uz zilnic și general. Este recomandat pentru utilizare în momentele în care suprafețele nu au nevoie de curățare suplimentară sau specială. Extrem de practic, astfel încât casa ta să poată fi curățată de murdăria de zi cu zi fără eforturi din partea ta. Una dintre funcțiile care vă vor fi preferate și de prim ajutor pentru murdărie ușoară și acumulări de praf zilnic.

Mod Puternic
Modul puternic este conceput pentru a curăța murdăria mai adânc și greu de eliminat. Este conceput pentru momentele în care lucrurile devin puțin „scăpate de sub control” și este necesară o curățare mai serioasă. În momentele în care poluarea din casa dvs. este mai mult decât normală, această caracteristică va fi extrem de utilă și vă va ajuta. Conceput pentru a vă fi mai ușor în situațiile în care trebuie să faceți curățenie la un nivel superior, fără niciun efort din partea dvs.

Mod ECO
Cu modul ECO puteți profita de un consum redus de energie combinat cu o putere minimă de aspirare. Acesta este cel mai scăzut grad al aparatului dvs. cu care vă puteți bucura de liniște până când se elimină murdăria. Acest mod poate fi util în momentele în care doriți să combinați un pui de somn după-amiaza, curățând și economisind energie în casa dvs.

Mod Lustruire
Prin tehnolofia AI, robotul pulverizează mai multă apă, iar frecvența mopului (viteza) accelerează. Rezultatul finalfiind o podea lustruită fără urme de apă sau murdărie.

Robot aspirator mop - Hobot legee 688 Img 1

Mod Bucătărie
Acest mod are un brevet special pentru HOBOT LEGEE. Special conceput pentru a fi ajutorul nostru fidel în bucătărie. Funcție extrem de practică care poate curăța profund petele încăpățânate și de zi cu zi pe care le lăsăm în urmă în bucătărie. LEGEE împarte aria camerei în 1,5 x 1,5 mp. și pulverizează podeaua cu apă pentru a dizolva petele.. Odată ce podeaua a fost pregătită, este timpul să revenă pentru a absorbi petele dizolvate. Această caracteristică vă va ajuta bucătăria să strălucească de curățenie în fiecare zi.

Mod Uscat
Este proiectat pentru pardoseli mai sensibile la umezeală. Îl puteți aplica pe pardoseli din lemn sau alte pardoseli sensibile. În acest mod, funcția de pulverizare al apei este dezactivat pentru a evita problemele legate de umezirea pardoselilor specifice.

Mod Pet
Utilizați acest mod când observați urme lăsate de lăbuțele animalului dvs. de companie. Acestea pot include păr, murdărie de la plimbările în aer liber, obiecte fin rupte sau alte surprize. Legee 688 este construit cu această caracteristică specială și știe să facă față chiar și celor mai murdare medii.

Robot aspirator mop - Hobot legee 688 Img 2

 

Funcții de curățare

Robotul este setat să efectueze curățarea folosind 3 trasee încorporate în funcție de spațiul camerei. Calculează spațiul oferit cu cele trei lasere de navigație specializate.

Traseele de curățare sunt:

  • Ruta zig-zag
  • Rutați pe lângă perete
  • Ruta automată

 

Navigarea inteligentă permite coordonarea perfectă a acestui aspirator robot la orice mobilier și obiect. Robotul include atât cele 3 lasere cu rază lungă de acțiune din față, cât și celelalte componente precum: giroscop, Encoder, busolă inteligentă și un mecanism suplimentar de evaluare a poziției.

Hobot legge 688 vă oferă posibilitatea de a utiliza funcția Hartă în timp real. Cu aceasta puteți vedea o hartă a zonei curățate în timp real, în timp ce robotul rulează în continuare programul stabilit. De asemenea, puteți monitoriza amploarea și progresul general al curățării.

Interesant, nu-i așa?

De fapt, acestea nu sunt toate caracteristicile Legge 688.

Prin intermediul jurnalului de curățare, verificați și distribuiți informațiile salvate până acum din ultimele 10 curățări pe harta zonei curățate. Acolo puteți vedea dacă programul a fost finalizat și cât a durat robotul pentru a finaliza sarcinile.

Robot aspirator mop - Hobot legee 688 Img 4

Acesta este un mod excelent de a urmări funcționarea mașinii și de a alege cel mai potrivit program pentru casa dvs. Dar aveți și opțiunea Schedule Queue. Cu această caracteristică planificați curățarea săptămânală a casei. Aveți opțiunea de a alege un plan de curățenie o dată pentru fiecare zi. În consecință, Hobot Legee 688 vă permite să alegeți între mai multe moduri de curățare din Talent Clean.

Mecanism și întreținere

Unul dintre lucrurile care fac din acest aspirator robot un ajutor preferat la domiciliu și la birou este important.

Той има вграден метален вентилатор, задвижван от високоефективен DC двигател, който допринася за дългия живот, производителността и минималния шум, който се излъчва по време на работа.

Тази технология обаче трябва да бъде правилно захранвана. Затова производителите на роботи са избрали високата издръжливост на литиево-йонната батерия. Ефектът му върху робота допринася за неговия живот и употреба.