Blog

Robot aspirator mop - Hobot legge 668

Dedal-Robot
25.01.2021 19:45
Robot aspirator mop - Hobot legge 668

Aspiratorul robot Hobot Legee 668 este un robot excelent pentru curățarea zilnică a suprafețelor dure!

Dacă sunteți prea ocupat în viața de zi cu zi cu sarcini mai importante, cum ar fi munca, îngrijirea copiilor, cumpărăturile, plata facturilor și multe altele și aveți nevoie de un ajutor bun care să vă fie alături doar prin apăsarea unui buton.

Dar, de fapt, cui îi place să curățe cu un aspirator clasic sau să dea cu mopul?
De ce să nu-ți iei timp liber pentru tine sau familia ta?

Din acest motiv, este nevoie ca un robot cu adevărat bun să fie responsabil pentru murdăria zilnică la domiciliu sau la locul de muncă.

Legee 668 reușește să ne cucerească prin inovația sa în mai multe etape. Până de curând, nu existau aspiratoare care să poată aspira murdăria și mopul să ștergă podeaua în același timp.

Etape de curățare
Robotul este unul dintre puținele care are un sistem de curățare special în 4 etape! Funcționalitatea și viteza cu care este realizată sunt impresionante. Viteza de frecare cu ajutorul lavetelor mop (îndeplinind o funcție de mop) atinge  600 de mișcări/minut. Aceasta este viteza de mișcare a acestor module. Prin funcția lor, Hobot Legee 668 tratează cu pricepere atât praful cât și petele de pe podea.

Cunoscut și sub denumirea de Fast Brush pentru curățarea în patru etape, aspiratorul este un pionier în domeniul tehnologiei 4 în 1.

Dar, care sunt etapele individuale ale curățării 4 în 1?

  1. Peria laterală din față se rotește, ridicând murdăria și praful lateral, direcționându-le către orificiul de vacuum al robotului. Astfel, aspiră fire de păr de orice lungime.
  2. Laveta din microfibră din partea din față a robotului are cea mai importantă sarcină de curățare uscată a prafului fin și a petelor de pe podea. Freacă intens petele și, dacă nu se poate descurca cu ceva, sarcina este preluată de etapa următoare.
  3. Pulverizarea inteligentă a unei cantități potrivite de apă pentru a dizolva petele uscate. Această funcție cu succes și se activează automat.
  4. Pentru a lăsa în urmă o podea perfect curată, fără pete - Hobot Legee 668  termină curățarea cu o a doua lavetă mop din microfibră. Cu mișcări de înainte și înapoi de viteză mare eliminând petele dizolvate de pe podea.

Este important să rețineți că robotul folosește ambele lavete mop din microfibră pentru funcționalitatea sa de mop 2 în 1. Este, de asemenea, cunoscut ca și combinație de curățare uscată și umedă.

Robot aspirator mop - Hobot legge 668

Controlul apei cu senzor de temperatură

O caracteristică a aspiratorului robot este creată într-un mod practic pentru suprafețele sensibile. Controlul apei este dirijat de o pulverizare inteligentă special concepută, care acționează în funcție de temperatura și zona corespunzătoare a camerei.

Deoarece reținerea apei pe podea este foarte neplăcută, acestuia i-a fost ales un senzor adecvat al pulverizatorului de apă cu care să fie controlat cât mai mult posibil. Cantitatea de apă pulverizată din aparat este controlată de un senzor special, în principal în conformitate cu temperatura, rata de evaporare și zona de evacuare.

Nu mai trebuie să ne facem griji că trebuie să scăpăm excesul de apă rămas pe podea. De asemenea, podelele din lemn sau altele sensibile vor fi curățate fără griji sau eforturi inutile din partea noastră. Acest senzor vă permite performanțe și curățări optime ale podelelor noastre.

Așteptările acestui senzor AI al robotului HOBOT LEGEE 668 sunt de a avea o cantitate minimă de apă pe podea. Rezultatul vă va lăsa cu siguranță mulțumit.

 

Design în formă de D.

Acest design este foarte eficient și funcțional pentru orice casă, deoarece cu el aspiratorul robot va putea ajunge oriunde - în orice colț și sub orice dulap sau suprafață îngustă. Caracteristica specială a acestui aparat este că peria laterală se extinde la 4 cm înafara aparatului. Acest lucru este foarte potrivit în cazurile în care trebuie să ajungeți în locuri mai inaccesibile și să curățați mai detaliat.

Putem vedea clar în povestirile descrise că merge în toate locurile și curăță profund în toate colțurile și totul de pe podeaua noastră, fără a lăsa spațiu accesibil fără a fi curățat. Designul în formă de D este conceput pentru a nu lăsa spații murdare sau surprize sub dulapuri și în locuri mai specifice. Cu ajutorul său ne vom bucura de o podea complet curată, fără niciun efort suplimentar din partea noastră.

Robot aspirator mop - Hobot legge 668 Img 2

Cu alți roboți rotunzi, funcționalitatea și acoperirea de curățare sunt mult mai mici, în majoritatea cazurilor acest lucru se datorează designului diferit al periei lor laterale. Designul său nu permite un acces suficient de bun la dispozitiv, în timp ce HOBOT LEGEE 668 nu are locuri inaccesibile. Aspiratoarele rotunde obișnuite au o aripă laterală care este construită la un unghi de 45 de grade. În ciuda pantei și lungimii care sunt la fel ca HOBOT LEGEE 668, acestea nu sunt capabile să curățe și să ajungă la colțuri. Tocmai datorită acestui design, robotul obișnuit poate merge doar la aproximativ doi centimetri de și de-a lungul marginii, ceea ce este cu siguranță mult mai mic decât spațiul care poate acoperi HOBOT LEGEE 668.

Peria laterală a aparatului nostru are un design mult mai bun și poate trece prin fanta de sub dulap la o adâncime de aproximativ doi centimetri și poate îndepărta tot ce trebuie curățat de acolo. Dacă v-ați întrebat vreodată dacă puteți găsi cel mai potrivit aparat pentru casa dvs. pentru a face să strălucească cde curățenie fără nici un efort din partea dvs., acesta este produsul dvs. Acesta vă va satisface așteptările 100%, deoarece depășește gama de aspiratoare robot în masă și vă oferă designuri și caracteristici mult mai bune.

Cu un robot rotund obișnuit, peria laterală abia se extinde până la marginea peretelui, ceea ce este extrem de insuficient, cu modelul nostru de robot aspirator totul este la un nivel mult mai înalt.

 

Fără alunecare!

Aspiratorul robot trebuie să fie stabil pe toate suprafețele, ude sau uscate și să se miște ferm pe ele. Acest lucru face ca mecanismul nostru anti-alunecare să fie foarte practic și adaugă o altă caracteristică care face ca HOBOT LEGEE 668 să fie mai preferat decât alți roboți.

Mișcările stabile pe o podea umedă, se datorează mecanismului nostru antiderapant, care este extrem de important pentru aceste calități. La aparatele obișnuite, roțile au o formă rotundă și este aproape inevitabil ca mașina să rămână stabilă și să nu alunece atunci când întâlnește o suprafață umedă. Există o probabilitate foarte mare ca într-o astfel de situație, când cantitatea de apă de pe podea este foarte mare, să se oprească din mișcare.

Acesta este, desigur, un dezavantaj care a fost eliminat de HOBOT LEGEE și puteți fi sigur că aspiratorul dvs. va continua să funcționeze chiar și pe suprafețe în care cantitatea de apă este mai mare. Pentru a evita aceste situații, roboții HOBOT LEGEE folosesc șenile, care elimină această problemă.

Prin intermediul senzorului anti-cădere, dispozitivul detectează prezența unei margini și nu depășește aceasta. Nu există nicio modalitate ca acesta să scadă la un nivel inferior, așa că puteți lăsa robotul să se curețe fără a fi nevoie să-l urmăriți.

Acest aspirator robot vă va lăsa mulțumit de rezultate și vă va face casa să strălucească, deoarece poate funcționa fără dificultate pe toate tipurile de suprafețe. Un ajutor pentru acasă ideal.