Blog

Hobot - Focusat pe dezvoltarea roboților moderni de acasă.

Dedal-Robot
25.01.2021 18:57
Hobot - Focusat pe dezvoltarea roboților moderni de acasă.

HOBOT Technology Inc. se numără printre companiile de top în domeniul inovației, bazându-se pe conceptul său modern pentru construirea de noi tehnologii.

Noile invenții în robotică permit HOBOT să își dezvolte activitatea de lungă durată de utilizare a sistemelor automate, mecanice, optice și magnetice pentru a integra și îmbunătăți produsele de înaltă tehnologie pentru consumatori. Acesta este prestigiul și numeroasele realizări tehnice în fața companiei.

Compania și-a început activitatea în 2010. În această perioadă HOBOT Technology Inc. produce drivere Servo, drivere optice, camere, proiectoare, canale de date, camere digitale și tehnologii bazate pe Linux / Windows pentru electronice digitale de consum.

În prezent, compania continuă să conducă noi tehnologii, aplicându-le în practică direct în produsele sale. Obiectivul său este extinderea scopului și calității muncii roboților casnici prin cele mai noi tehnologii.

Dedal - Reprezentant autorizat al HOBOT

Dedal are grijă de clienții săi, oferindu-le posibilitatea de a obține asistenți robot de înaltă tehnologie fără costuri inutile. Pentru noi, calitatea produsului și încrederea în fața clienților sunt importante.

De ani de zile compania noastră a fost principalul reprezentant al mărcii HOBOT și furnizează echipamente inovatoare de curățare atât pentru România, cât și pentru Bulgaria.

HOBOT este un brand de renume mondial, recunoscut peste tot. Dacă sunteți interesat de inovație și robotică, probabil numele v-a atras atenția. Și ca reprezentant autorizat al acestui brand, puteți conta pe noi pentru servicii de calitate și livrarea produselor originale HOBOT.
HOBOT Technology Inc. - Licențe
De ani de zile, scopul HOBOT a fost dezvoltarea și comercializarea produselor de consum inovatoare.
Pentru a consolida și a celebra realizările, compania a brevetat două realizări tehnologice în domeniul său. Astfel, doar el are dreptul de a produce produse cu acest tip de tehnologie.

 

Hobot - Focusat pe dezvoltarea roboților moderni de acasă Img 2

Brevetul №9968234
Anul emiterii: 2018
Compania a brevetat mașinile automate de curățat, constând din produse de curățat cu pistoane de mare viteză care contribuie la frecvența ridicată a mișcării lavetelor mop din microfibră Fast Brush. Între timp, în acest proces, în fața mecanismului de curățare cu mop, acționează aspirarea.

Hobot - Focusat pe dezvoltarea roboților moderni de acasă Img 3

Brevetul №10743730
Anul emiterii: 2020
Invenția este un robot care se mișcă pe o suprafață de podea. Părțile sale sunt după cum urmează: Carcasă, unitate mobilă conectată la carcasă și disc de aspirație conectat la carcasă. Aceste trei elemente (carcasă, disc de aspirație și suprafață) sunt construite pentru a forma un spațiu etanș. Robotul include, de asemenea, un modul de extracție al aerului și un modul de pulverizare. Modulul de extracție a aerului este încorporat în carcasă și intră în contact cu spațiul etanș, generând presiune negativă. Modulul de pulverizare este setat să pulverizeze lichid pe suprafață.

 

Produsele HOBOT oferite de Dedal
Produsele oferite au fost testate de mulți consumatori din întreaga lume.

Hobot - Focusat pe dezvoltarea roboților moderni de acasă Img 4

Aspiratoare robot

Roboți curățare geamuri