Noutăți

28.04.2021============================================================

Robotul anului 2021 va fi LEGEE 7! Unul dintre cele mai interesante produse este noul HOBOT LEGEE 7. Este cu ani înaintea oricărui alt robot mop. De fapt, spală podelele !!! Ușor de utilizat și cartografierea este uimitoare. funcționează cu Google Home / Siri și are voce programabilă. În vara aceasta va fi disponibil și la noi. https://dedal-robot.ro/Robot-aspirator-Mop-LEGEE-7-Harta-Siri/ok-Google-V

30.12.2020============================================================

Stimați clienți,

 

În această secțiune o să postez linkurile către blogurile, articolele, clipurile cu recenziile dvs. despre produsele noastre.

Vă mulțumim pentru materialele făcute! 

 

Robot curățare geamuri HOBOT 388

https://silviancretu.ro/hobot-388.html

 

Robot curățare podele MAGNUM

https://www.youtube.com/watch?v=ndOikNyqIfM

20.08.2020============================================================

                                                                        Ozonarea Aerului

   

    Ozonul este un gaz incolor, cu un miros specific uşor acru, care a fost descoperit la sfârşitul secolului al XVIII-lea, o moleculă ionizată este formată din 3 atomi de oxigen – O3. În natură ozonul se găseşte în concentraţii mai mari în stratosferă, la înălţimea de 20-30 km, la acest nivel ozonul fiind produs prin acţiunea razelor ultraviolete. Este forma de oxigen cea mai bogată în energie, datorită acestui fapt ozonul este numit „oxigen activ”. Ozonul a fost identificat în jurul anului 1785 de olandezul Martinus von Marum care a sesizat mirosul specific de iarbă verde în aerul proaspăt de după ploaie. Au avut loc multe studii şi cercetări în acest sens ca apoi, mai târziu, în anul 1896 Nikola Tesla să fie primul inventator care a patentat, în SUA, primul generator de ozon. În timpul Primului Război Mondial ozonul a fost folosit pentru prima dată ca antiseptic, el având proprietăţi de dezinfectare este folosit în toată lumea pentru sterilizarea ustensilelor, pentru sterilizarea şi purificarea apei.

     Ozonul este un dezodorizant foarte eficient, avand capacitatea unica de a elimina mirosurile neplacute care afecteaza calitatea aerului din spatiile interioare cum ar fi fumul de tigara, mirosul persistent de vopsea dupa renovarea locuintelor, mucegaiul si fungii din diferite locuri (subsoluri, beciuri etc.). Ajunge si in locurile greu accesibile sau in care nu se poate ajunge altfel, dezinfectand toate suprafetele si obiectele din incaperea tratata cu ozon.

Ozonul distruge 99% din virusuri, mucegai, bacterii, ciuperci, acarieni etc. Studiile arata faptul ca eficienta ozonului este de 5 ori mai ridicata decat sterilizarea cu ultraviolete. Ozonul este unul din cel mai puternic dezinfectant, cu 50 ori mai eficient si cu 3000 de ori mai rapid decat clorul.
Ozonul este complet ecologic, in urma utilizarii ozonului nu raman reziduuri chimice.

 

17.03.2020============================================================

Coronavirus COVID-19 - Dezinfectarea casei cu aspiratorul robot LEGEE

                       

HClO - Soluție de dezinfectare sigură și eficientă

Din cauaza coronavirusului COVID-19, în China fiecare colț din țară a desfășurat activ măsuri de precauție pentru a preveni răspândirea epidemiei.
Din ce în ce mai multe companii își reiau operațiunile, administratorii de birouri depun toate eforturile pentru a crea un mediu de lucru sigur și sănătos pentru oamenii lor.

Noul coronavirus este un virus respirator care se răspândește în primul rând prin contactul cu o persoană infectată prin picăturile respiratorii generate atunci când o persoană, de exemplu, tuse sau strănut, sau prin picături de salivă sau descărcări din nas. Simptomele noului coronavirus includ, fără a se limita la febră, tuse și respirație dificilă.

Este important ca toată lumea să exerseze o igienă respiratorie bună. De asemenea, este foarte important ca oamenii să poarte măști în zonele publice și să se spele pe mâini în mod regulat, fie prin frecare de mână pe bază de alcool, fie cu instalație de igienizare. Este un sfat pentru organizații să dezinfecteze biroul pe tot parcursul zilei.

OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a anunțat de mai multe ori că HClO se dovedește eficient pentru a preveni SARS, gripa aviară, virusul Ebola etc., și se recomandă utilizarea în viața de zi cu zi.


Ce este apa electrolizată acidă ușoară (HClO)- acidul hipocloros?
Apa electrolizată este un nou tip de dezinfectant cu siguranță ridicată, care este fabricat din echipamentul specializat din Toshiba. Componenta principală bactericidă este acidul clorhidric (HClO), iar valoarea pH-ului său este de 5,5 ~ 7. Diferența cea mai semnificativă față de dezinfectantul tradițional este mirosul său iritant scăzut.

Cum este sterilizată apa electrolizată?
Așa cum se arată în figura de mai jos, suprafața membranei celulare este încărcată negativ, astfel încât hipocloritul (ClO -) nu poate intra cu ușurință în interiorul celulei, în timp ce hipocloritul (HClO) este o moleculă mică neutră, care poate pătrunde în membrana celulară, intră în interiorul celulei și reacționează cu ADN-ul său intern și mitocondrii pentru a o face să moară.

Ce funcții semnificative și avantaje competitive are apa electrolizată?
1) puternic și eficient în dezinfectare, care acționează rapid împotriva oricărei bacterii și virus
2) Puternic și eficient în dezodorizarea
3) S-a dovedit sigur de utilizat chiar și în contact cu pielea, fără reziduuri

Există experimente științifice care dovedesc că HCIO este eficient în uciderea unei varietăți de specii de microbi, inclusiv Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa și așa mai departe. Efect bactericid> 99,99%.

În viața de zi cu zi, soluția de apă cu acid hipocloros are un rol crucial în spațiul interior și dezinfectarea mobilierului, curățarea bucătăriei și a băilor, spălarea legumelor și fructelor etc.

Producătorul HOBOT a dat undă verde la folosirea soluției cu acid hipocloros și soluție de apă cu înălbitor (1:100) în rezervorul de apă al aspiratoarelor robot LEGEE.

                                                                                                                                                          17 martie 2020

 

 

 

INOVAȚIE ÎN CURĂȚAREA GEAMURILOR!

Mult așteptatul robot de curățare geamuri cu pulverizator HOBOT 298 este deja aici. HOBOT-298  are tehnologia AI care poate calcula căile, poate detecta automat marginile ferestrei, oferă o soluție inovatoare pentru a pulveriza automat apă sau detergent pe suprafața ferestrelor, în timp ce robotul funcționează.  Pentru acestă inovație HOBOT-298 este câștigător la CES 2019.