Aspirator robot MAMIBOT Exvac 660, Curatare umeda si uscata, Wi-Fi, Navigatie
ÎN STOC

MAMIBOT Exvac 660 este un robot proiectat cu un design subțire și elegant! Acesta oferă o curățare eficientă, deoarece are o putere mare de aspirare (1800 Pa), perie centrală și modul „inteligent“ cu navigare pentru curățare - acesta va trece prin fiecare zonă și se va opri când va termina de curățat.


Rezervorul de apă are un sistem de pulverizare controlat Smart și o capacitate ridicată de 370 ml, pentru a vă putea bucura de curățenia efectuată până la strălucire! Mamibot Exvac 660 are componente de înaltă calitate – motorul Nidec, giroscopul care monitorizează mișcarea robotului este Epson, bateria CORUN.

Robotul are o conexiune Wi-Fi și o aplicație mobilă pentru gestionarea și monitorizarea curățării. De asemenea, are funcțiile "Auto", "Programare".
Cu o putere mare de aspirare potrivită pentru suprafețe netede, mochete, covoare cu fir scurt și multe altele. Depășește ușoară pantă și profile de pardoseală. Se întoarce singur la stația de încărcare.
Colectează perfect resturi, bucați de hârtie, praf, nisip, boabe mici, păr.
Potrivit pentru colectarea firelor de păr de la animale de companie.

Parametri robot
Diametru: 330 mm
Înălțime: 75 mm
Greutate:3 kg
Voltaj: 14.8 V
Baterie: Li-Ion 2600 mAh
Telecomandă: Da
Capacitate de colectare: 600 ml
Rezervor pentru apă: 370 ml
Mod curățare: Automat/Pe lângă pereți/Pată/ Zig-Zag
Sistem de curățare
- 2 perii laterale
- perie centrală în formă de V
- vaccum
- rezervor pentru apă cu lavetă
Mod Încărcare: Manual/Automat


Timp de lucru: 70-120 minute
Timp de încărcare: 240-360 minute
Putere aspirare: 1800 pa(Lab Data)
Nivel zgomot: <55 db
Aplicație Wi-Fi: Da
Funcții suplimentare: Lavetă antistatică pentru curățarea uscată
Funcția programare(orar de curățare)

- WiFi, aplicație mobilă
 - modul "inteligent" / sistematic care utilizează navigația în care robotul trece prin fiecare zonă și se oprește automat după finalizarea curățării
 - Curățarea umedă - Rezervorul de apă irigă treptat laveta din microfibră care execută ștergerea umedă separat de curățarea uscată
 - "Programare"
 - ștergere umedă  - prin recipientul de apă este îmbibat gradat laveta din microfibră, care efectuează ștergerea umedă separat de curățarea uscată
- senzori magnetici, care prin achiziționarea unei bande magnetice pentru a limita accesul robotului la o anumită zonă (consultați meniul Consumabile și accesorii)

 Dimensiune: cutie - 54 x 38,5 x 15 cm, aspirator - 33 x 33 x 7,5 cm

 Greutate: 5,6 kg (cu cutie), 3 kg

* Dimensiunile robotului indică diametrul și înălțimea de la podea la cea mai înaltă parte a aspiratorului!

* Reîncărcare automată - Robotul trece automat la stația de încărcare pentru al încărca, astfel încât este gata pentru următoarea curățare.

* Funcția Programare - aspiratorul are funcția de a seta timpul de pornire pentru curățare. În acest fel, robotul va fi activat la un moment convenabil pentru dvs., chiar dacă nu sunteți acasă să vă bucurați de o casă mai curată.

* Sistem anti-cădere - un sistem de senzori încorporați care împiedică căderea scărilor și a altor căderi verticale.

* HEPA (HEPA) - contribuie la calitatea de curățare acasă sau la birou ca de captură și de a retine particulele microscopice, bacteriile și alergenii, asigurând astfel un aer curat și sănătos.

* Control de la distanță - vă permite să controlați vidul din spațiu și de a efectua anumite acțiuni - pentru a face start robotului și a opri, punctul într-o anumită direcție, pentru a schimba modul de curățare, să-l să se întoarcă la stația de încărcare și altele.

Conținut pachet:
- Aspirator robotizat
- Stație de încărcare
- 2 + 2 perii laterale
- filtru hepa 1 + 1
- Perie în formă de V de bază
- 1 filtru de bază
- Perie de curățare a robotului
- Recipient de apă
- 1 + 1 buc. spălător
- Telecomandă
- Adaptor 

Garanție: 24 de luni
Garanția bateriei: 6 luni

 

* Din cauza senzorilor scări, robotul poate să nu funcționeze pe unele suprafețe întunecate - cum ar fi covoare de culoare închisă, gresie de culoare închisă și alte suprafețe întunecate!

* Este posibil ca robotul nu poate lucra mai mult pe unele covoare dense sau groase, covoare cu franjuri lungi, covoare și multe altele.

 

Fabricat în China pentru Dedal Company Ltd.

1 007,56 Lei
1 199,00 Lei TVA inclus
La favorite
Recomand
Printează
Întrebare despre produs