NOU
Aspirator curatare geamuri LUNA 200, acumulator Li-Ion, 150 ml colectare
ÎN STOC

Aspirator curățare geamuri LUNA 200 vă permite să aveți ferestre curate de calitate, suprafețe din sticlă, oglinzi, faianță fără urme de apă. Designul ergonomic, curbat oferă o curățare ușoară și completă. Cu LUNA-200 se poate obține rezultate profesionale fără efort în trei pași simpli - pulverizați suprafața cu un detergent adecvat, frecați folosind laveta mop inclusă și apoi cu ajutorul vaccumului puternic aspirați apa murdară. Un pulverizator 300 ml este inclus în kit cu un dozator pentru distribuirea detergentului.
Cum funcționează: se pulverizează ferestrele cu detergent / apă și se face răspândirea pe toată suprafața utilizând laveta mop, apoi se aspiră apa murdară. Apa murdară va fi colectată în recipientul de colectare, iar ferestrele vor fi perfect curățate!

Potrivit pentru a diminua petele de calcar din baie (faianță, paravan din sticlă). Utilizarea regulată, după baie, aceea de a se aspira picăturile de apă rămase pe sticlă sau faianța, v-a diminua formarea de pete, iar curățarea periodică v-a fi mult mai ușoară.

 

 Timp de lucru: 

 până la 30 min

 Timp de încărcare:

 aproximativ 30 min

 Baterie: 

 Li-ion 2200 mah

 Capacitate recipient colector: 

 150 ml

 Altele:

 Lățime orificiu de aspirare - 28 cm

 Greutate: 

 1.2 kg (cu cutie), aspirator - 0.8 kg

 

Garanție: 2ani

Fabricat în China pentru Dedal Company Ltd.

167,23 Lei
199,00 Lei TVA inclus
La favorite
Recomand
Printează
Întrebare despre produs