NOU
Dispozitiv Mobil de Marcare Electronic COLOP E-mark
ÎN STOC

Colop E-mark este un dispozitiv electronic mobil de marcare , care facilitează imprimarea oricărui design (logo, inscripție, etc.), trimițându-l printr-o aplicație mobilă pe dispozitiv.

 

Puteți crea, modifica și transfera imprimeuri color, oriunde și oricând doriți, cu o mișcare laterală!

 

Colop E-mark este un instrument de birou multifuncțional care poate imprima pe documente, dosare, plicuri, cutii, etichete, casete, șervețele, iar caracteristicile sale suplimentare precum data și ora automate, generatorul de coduri QR și bare și un set de șabloane predefinite face mai ușoară munca ta!

 E-mark este perfect pentru personalizare! Puteți să-l utilizați pentru evenimente corporate, petreceri sau pentru a contacta clienții. La marcarea ambalajelor, a etichetelor sau a documentelor cu coduri de bare, numere de articole sau alte informații, e-mark-ul poate fi de asemenea util! Dispozitivul poate fi folosit și ca instrument de motivare și oferă libertatea creativității tale. Puteți lăsa citate amuzante sau urări de ziua de naștere colegilor dvs. sau să adăugați mesaje motivaționale în caietele elevilor sau copiilor!

 

Conexiune Wi-Fi

E-mark generează o retea WI-FI proprie prin care se conectează cu dispozitivul dvs. mobil ( smartphone sau tableta). Imprimările sunt rapid transferate și pot fi marcate imediat pe o suprafață cu mișcare laterală ușoară a mâinii!

Lumina LED

Lumina LED din jurul dispozitivului e-mark indică starea curentă și conectarea la dispozitivul dvs. mobil.

Cartus de cerneala în 3 culori

Cartușul de cerneală este ușor de înlocuit și de lungă durată, pentru imprimări color de înaltă calitate. 

Bateria

Bateria Li-Ion încorporată cu încărcare rapidă (11,1 V) permite utilizarea dispozitivului e-mark timp de câteva ore (marcare continuă 4,5 ore) fară conectare la rețea. Bateria se încarcă în 2,75 ore (0 - 100%).

Software/Aplicație

E-mark este operat prin intermediul unei aplicații de pe un smartphone, tableta sau PC. Aplicația este compatibilă cu dispozitive Android, iOS și poate fi descarcată de pe AppStore, Google Play Store sau de pe site-ul emark.colop.com. Aplicația rulează și este testată pe Android 5.0 / iOS 11 / Windows 7 și versiuni mai noi. Versiunile mai vechi oferă funcționalități limitate.

 

Produsul este disponibil în 2 culori - alb sau negru.

 

Prețul include dispozitivul și 1 cartuș de cerneală.

1 419,33 Lei
1 689,00 Lei TVA inclus
La favorite
Recomand
Printează
Întrebare despre produs