Știri

Coronavirus COVID-19 - Dezinfectarea casei cu aspiratorul robot LEGEE
17.03.2020 10:09

HClO - Soluție de dezinfectare sigură și eficientă

Din cauaza coronavirusului COVID-19, în China fiecare colț din țară a desfășurat activ măsuri de precauție pentru a preveni răspândirea epidemiei.
Din ce în ce mai multe companii își reiau operațiunile, administratorii de birouri depun toate eforturile pentru a crea un mediu de lucru sigur și sănătos pentru oamenii lor.

Noul coronavirus este un virus respirator care se răspândește în primul rând prin contactul cu o persoană infectată prin picăturile respiratorii generate atunci când o persoană, de exemplu, tuse sau strănut, sau prin picături de salivă sau descărcări din nas. Simptomele noului coronavirus includ, fără a se limita la febră, tuse și respirație dificilă.

Este important ca toată lumea să exerseze o igienă respiratorie bună. De asemenea, este foarte important ca oamenii să poarte măști în zonele publice și să se spele pe mâini în mod regulat, fie prin frecare de mână pe bază de alcool, fie cu instalație de igienizare. Este un sfat pentru organizații să dezinfecteze biroul pe tot parcursul zilei.

OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a anunțat de mai multe ori că HClO se dovedește eficient pentru a preveni SARS, gripa aviară, virusul Ebola etc., și se recomandă utilizarea în viața de zi cu zi.


Ce este apa electrolizată acidă ușoară (HClO)- acidul hipocloros?
Apa electrolizată este un nou tip de dezinfectant cu siguranță ridicată, care este fabricat din echipamentul specializat din Toshiba. Componenta principală bactericidă este acidul clorhidric (HClO), iar valoarea pH-ului său este de 5,5 ~ 7. Diferența cea mai semnificativă față de dezinfectantul tradițional este mirosul său iritant scăzut.

Cum este sterilizată apa electrolizată?
Așa cum se arată în figura de mai jos, suprafața membranei celulare este încărcată negativ, astfel încât hipocloritul (ClO -) nu poate intra cu ușurință în interiorul celulei, în timp ce hipocloritul (HClO) este o moleculă mică neutră, care poate pătrunde în membrana celulară, intră în interiorul celulei și reacționează cu ADN-ul său intern și mitocondrii pentru a o face să moară.

Ce funcții semnificative și avantaje competitive are apa electrolizată?
1) puternic și eficient în dezinfectare, care acționează rapid împotriva oricărei bacterii și virus
2) Puternic și eficient în dezodorizarea
3) S-a dovedit sigur de utilizat chiar și în contact cu pielea, fără reziduuri

Există experimente științifice care dovedesc că HCIO este eficient în uciderea unei varietăți de specii de microbi, inclusiv Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa și așa mai departe. Efect bactericid> 99,99%.

În viața de zi cu zi, soluția de apă cu acid hipocloros are un rol crucial în spațiul interior și dezinfectarea mobilierului, curățarea bucătăriei și a băilor, spălarea legumelor și fructelor etc.

Producătorul HOBOT a dat undă verde la folosirea soluției cu acid hipocloros și soluție de apă cu înălbitor (1:100) în rezervorul de apă.