Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
Termeni și condiții

CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR OFERITE DE COMERCIANT

Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile de mai jos înainte de a utiliza magazinul online la www.robotvacuum.ro

 1. DISPOZIȚII GENERALE

1.1 Prin utilizarea magazinului online la www.robotvacuum.ro, declarați că acceptați și sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Acest document conține condițiile generale în care Dedal Company Ltd. , CUI: BG160137392, sediul și adresa de management: Bulgaria, Plovdiv, Str. Șoseaua Brezovsko, № 145, denumită în continuare comerciant, vinde bunuri pentru utilizatorii, prin intermediul magazinului online la adresa de internet: www.robotvacuum.ro. Oricine va încărca dispozitivul tehnic utilizat de el pe adresa www.robotvacuum.ro ne va numi UTILIZATOR. Prin acceptarea acestor Termeni și condiții generale înainte de finalizarea comenzii, utilizatorul / clientul este de acord și se angajează să respecte acești Termeni și condiții generale.

1.2 Identificarea utilizatorului / clientului în scopul de a reproduce declarația sa de acceptare a Termenilor și Condițiilor,  comanda se face prin stocare în jurnal - serverul de fișiere www.robotvacuum.ro, stocarea adresei IP a utilizatorului / client, precum și orice alte informații.

1.3. Produsele de pe site-ul www.robotvacuum.ro nu reprezintă o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci mai degrabă un catalog online demonstrativ care descrie linia de produse a comerciantului.

1.4. După ce faceți click pe butonul COMANDĂ, utilizatorii sunt de acord să cumpere bunurile din coș. Această acțiune are o forță obligatorie din punct de vedere juridic și, din acel moment, se consideră că există un contract la distanță valabil între părți. Clientul primește o confirmare a comenzii, care poate fi trimisă electronic sau prin notificare vocală prin telefon, dar această confirmare nu are niciun efect juridic în ceea ce privește însăși încheierea contractului între părți.

1.5. COMERCIANTUL își rezervă dreptul de a refuza să livreze o comandă confirmată în cazul în care mărfurile nu sunt disponibile. În lipsa stocului de mărfuri aplicate în termen de 2 zile lucrătoare comerciantul notifică utilizatorul / clientul despre epuizarea acestuia prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail specificată de client sau telefonic la numărul de telefon dat. În cazul în care se efectuează un transfer în contul comerciantului, clientul va putea alege între o rambursare, o anulare a comenzii sau o comandă de înlocuire.

1.6. COMERCIATUL își rezervă posibilitatea de după primirea unei comenzi de la un client pentru a lua legătura în continuare cu acesta specificând detaliile sau în caz de corecție a prețurilor, erori tehnice, informații incorecte sau incomplete prezentate către clienți și altele.

1.7. Limba contractuală este română, iar plățile se vor efectua în lei cu TVA atunci când tranzacția se desfășoară pe teritoriul Bulgariei.

1.8. COMERCIANTUL nu este responsabil pentru orice inexactitate în descrierea produsului care nu se referă la caracteristicile de bază ale mărfurilor și nu pretinde exhaustivitatea informațiilor furnizate.

Achizitionare produs și / sau serviciul pe www.robotvacuum.ro

Clientul are dreptul de a comanda toate bunurile și serviciile enumerate pe site-ul comerciantului. În derularea contractului Utilizatorul poate alege tipul de plată, metoda de livrare, conform site-ului propus de posibilități.

Atunci când plata prin transfer bancar, POS-uri virtuale, PayPal, ePay perioada de livrare începe de la primirea sumei de la comerciant.

În orice moment înainte de confirmarea finală a comenzii prin completarea formularului de achiziție online, consumatorul are dreptul de a face modificări în selecția sa de bunuri și servicii, metoda de plată și de livrare.

Utilizatorul are dreptul de a se retrage de la o comandă în termen de o zi lucrătoare, dar nu și după confirmarea comenzii într-un apel de la un angajat al comerciantului.

 1. LIVRAREA MĂRFURILOR FURNIZATE

Taxele de livrare sunt:

                          - 35 lei pentru comenzi mai mici sau egale cu 499,99 lei

                          - 75 lei pentru comenzi mai mari sau egale cu 500 lei*

* Purificatoarele de aer sunt cu cantitate maximă per comandă.

Oberon 320, Oberon 488, Oberon 300, Oberon 280, Oberon 660, Oberon 800, Oberon 220, Oberon 330, Oberon 200 se pot comanda 1 buc. maxim per comandă.

Oberon 110, Oberon 90, Oberon 180 se pot comanda 3 buc. maxim per comandă.

TAXELE DE LIVRARE sunt valabile pe teritoriul României. Pentru celelalte țări, livrarea se va calcula în funcție de serviciile de curierat disponibile pentru țara respectivă, iar aceasta va fi suportată de către client.

Livrarea standard a bunurilor comandate pentru care este primită plata, la adresa specificată de utilizator este de 1 până la 4 zile lucrătoare de la primirea confirmării comenzii, termenul poate fi prelungit de vacanță și / sau weekend-uri cu termenul de zile nelucrătoare.

Livrarea se face în Romania prin firmele de curierat FAN Curier și Urgent Cargus.

Comerciantul nu este responsabil pentru livrarea cu întârziere din cauza unor circumstanțe dincolo de comerciant, cum ar fi întârzieri de către curierii care fac livrarea sau condiții meteo nefavorabile circulației rutiere.

Utilizatorul poate alege un mod de livrare din opțiunile furnizate la comandă.

La efectuarea livrării, mărfurile trebuie să fie atent inspectate de Utilizator și / sau de o persoană autorizată. La detectarea defectelor vizibile din exterior - orice daune, accidente și alte daune constatate în timpul de livrare, utilizatorul trebuie să semneze prejudiciul protocol în prezența curierului care descrie defectele identificate și informează imediat la telefonul Comerciantului +40371786407.

După acceptarea livrării de către utilizator fără observații, toate și orice pretenții ulterioare de defecte vizibile exterioare pentru bunurile primite este nejustificată și, ca atare, nu ar trebui să fie acoperite. Dacă nu este elaborat și semnat un protocol pentru daune-interese, în prezența curierului la primirea mărfurilor și nu este notificat imediat comerciantul, consumatorul își pierde dreptul său de identificare defecte vizibile la exterior, în conformitate cu contractul.

Atunci când se face referire la o adresă incorectă sau greșită, persoana de contact și / sau numărul de telefon în momentul depunerii cererii, comerciantul nu este responsabil pentru executarea necorespunzătoare a contractului, ca urmare a informațiilor incorecte de către utilizator.

La livrarea mărfurilor, utilizatorul sau o parte terță indicată de el / ea este obligat să semneze documentele de însoțire. O parte terță este orice persoană care nu este titularul cererii, dar acceptă mărfurile în furnizarea de specificat de adresa de expediere pentru clienți.

În cazul în care utilizatorul nu este găsit în termenul de expediere la adresa indicată și / sau nu se acordă acces la adresa de livrare, comerciantul este eliberat de obligația de a livra bunuri și consumatorul pierde dreptul de livrare al produsele comandate.

Atunci când mărfurile livrate în mod evident, nu se potrivesc achiziționării declarate de către utilizator, acest lucru fiind descoperit prin simpla verificare a bunurilor livrate, consumatorul are dreptul de a solicita bunurile livrate să fie înlocuite cu cele care corespund propriei sale cereri de cumpărare de bunuri.

 1. PLATA

La efectuarea comenzii prin intermediul site-ului COMERCIANTULUI, Utilizatorul are dreptul de a alege tipul de plată în funcție de posibilitățile oferite de site.

4.1 Ramburs

Plata produselor și a taxelor de curierat, ambele incluse în valoarea facturii se face către curier la primirea coletului. 

4.2 Card bancar 

În cazul plății prin card bancar, perioada de livrare începe după primirea sumei de către comerciant.

- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină.

- Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod
CVV2/CVC2). 

- Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
- Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
- Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
- Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de
schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele [ robotvacuum.ro]

4.3 Ordin bancar

În cazul plății prin transfer bancar, perioada de livrare începe după primirea sumei de către comerciant.

- Se generează o factură proformă și se trimite prin e-mail sau fax catre client de un operator robotvacuum.ro. Contul bancar va fi trecut în factura proformă.


Încasator: Dedal Company Ltd.
Nume Bancă: PROCREDITBANK S.A.
Cont IBAN: RO81MIRO0000906703440101
SWIFT/ BIC cod: MIROROBUXXX

4.4 Credit Online de la TBI 

Puteți alege plata în rate 100% online. Trebuie să aveți doar cartea de identitate la îndemână pentru identificare și eligibilitate, atunci când veți fi contactat de operator TBI. Semnarea contractului se face online, fără avă deplasa la bancă. Mai multe detalii găsiți aici

 1. POLITICA DE RETURNARE A BUNULUI ACHIZIȚIONAT

UTILIZATORUL are dreptul de a anula contractul de la distanță sau în afara spațiului comercial, fără a da nici un motiv, conform legii comerțului la distanță (O.U.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare),fără nici o compensație sau penalizare în termen de 14 zile de la data la care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, și desemnat de către acesta a intrat în posesia bunurilor sau la data la care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul a indicat că a intrat în posesia ultimului bun în baza unui contract prin care au fost comandate mai multe produse într-o singură comandă. Dreptul de anulare de 14 zile descris mai sus nu se aplică Entităților Juridice!

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, consumatorul trebuie să notifice mai întâi comerciantul. Este recomandabil să a trimite un e -mail intitulat „returnarea produsului“, la info_ro@dedalbg.com cu informații despre numele lor, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de ordine și decizia sa de a se retrage din contract printr-o declarație fără echivoc sau apăsați aici pentru a completa formularul de retur.

În cazul în care consumatorul se retrage din contract, comerciantul va returna valoarea bunurilor în termen de 14 zile de la data la care consumatorul informează comerciantul cu privire la decizia sa de a se retrage.

COMERCIANTUL are dreptul de a amâna rambursarea plăților până la returnarea bunurilor. După acceptarea mărfii returnate de către Utilizator, COMERCIANTUL își rezervă dreptul de a inspecta produsele pentru daune și impacturi cauzate de utilizarea neobișnuită de către UTILIZATOR. În prezența și stabilirea unor astfel de daune COMERCIANTUL poate oferi utilizatorului să facă interceptarea restituirii, sub rezerva evaluării constatării daunelor și în temeiul Conform O.U.G. Nr. 34/2014 Art. 14, Alin. 3 

Consumatorilor ar trebui să returneze bunul comerciantului, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care consumatorul a informat comerciantul de retragere din contract.

Consumatorul trebuie să suporte costurile de transport de returnare a mărfurilor la adresa comerciantului.

Mărfurile trebuie returnate în întregime în ambalajul original, cu documente de însoțire, accesoriile din dotare și fără deteriorări. Un cadou este, de asemenea, rambursabil dacă este primit. Comerciantul își rezervă dreptul, în cazul în care mărfurile sunt returnate cu ambalaj deteriorat, murdare, urme de utilizare, zgârieturi, deteriorări, defecțiuni cauzate de șoc electric, lipsesc accesorii, piese sau autocolante, carte de garanție, pentru a decide dacă să accepte mărfurile returnate.

Consumatorul este singurul responsabil pentru reducerea valorii mărfurilor ca urmare a utilizării acestora, cu excepția a ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și buna funcționare a acestora.

Manipulările acceptate pentru determinarea naturii, calității și funcționării bunurilor sunt:
- deschiderea fără distrugerea sau deteriorarea ambalajelor originale, urmand instructiunile pentru despachetare (acolo unde producatorul indica modul de manipulare ) fara deteriorarea ambalajului, produsului sau accesoriilor;
- inspectarea vizuală, tactilă a produselor;
- în cazul produselor care nu necesită montarea de accesorii consumabile sau racordarea la alte utilități decât energia electrică se permite alimentarea numai cu energie electrică și pornirea/oprirea acestora;
- în cazul produselor care necesită montarea de accesorii consumabile (de ex.: filtre, containere, rezervoare, lavete etc.) se permite doar alimentarea numai cu energie electrică și pornirea/oprirea acestora și nu se permite montarea accesoriilor consumabile.

Daca un consumator își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a bunurilor, consumatorul răspunde pentru eventuala diminuare a valorii bunurilor.

Acţiuni neacceptate care duc la diminuarea valorii produsului returnat sau pierderea dreptului de retragere:
- folosirea aparatelor electronice sau electrocasnice în orice alt mod decât testarea prin pornirea/oprirea aparatului;
- ruperea sigiliilor și a etichetelor;
- ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale (ambalajele originale fac parte integrantă din produs);
- zgârierea, murdărirea, pătarea, impregnarea produselor cu substanțe externe;
- desigilarea accesoriilor consumabile (de ex. containere, filtre, rezervoari, lavete, etc.)

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri, consumabile  desigilate, accesorii cu urme de folosire etc.) se acceptă retur numai după aducerea lor la conformitate, implicând  costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării . Valorea finală, care trebuie returnată se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

Rambursarea în legătură cu plățile:

Rambursarea plăților are loc după ce comerciantul primește înapoi produsul de utilizator / client și îndeplinește cerințele necesare pentru a restabili suma totală sau parțială.

► În cazul în care plata se face prin card bancar, rambursarea se face pe același care utilizat la tranzcționare, în decurs de 3-30 zile de la acceptarea returului.

► În cazul în care plata se face prin transfer bancar sau PayPal rambursarea se face prin virament în contul căruia se efectuează plata în termen de 14 zile calendaristice.

► În cazul în care plata a fost făcută de numerar, ePay, rambursarea se face în cont bancar furnizat de către utilizator, în termen de 14 zile calendaristice.

Termenul de analizare al unei solicitari de retragere din contract poate varia de la 24 la 96 de ore de la recepția produsului, dar nu va depăși termenul legal de rambursare  contravalorii în conformitate cu legislatia in vigoare.

 1. GARANȚIE

Comerciantul oferă document de garanție care este valabil pentru clienții săi pentru marfa cumpărată. Documentul descrie: adresa și numărul de telefon a service-ului autorizat de bunuri achiziționate, condițiile de garanție ale centrelor de service respective și a producătorilor, precum și perioada de garanție a mărfii achiziționate de către utilizator / client.

Garanția aparatului este de 24 luni.

Garanția bateriei este de 6 luni.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legii 449/2003 și OG 21/1992 cu modificările ulterioare. Perioada de garanție este menționată în certificatul emis de importator și începe să curgă de la data primirii produsului. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi facută în cadrul unei perioade de timp, care nu poate depași 15 zile calendarisitice de la data primirii produsului în departamentul de service. Persoanele juridice nu intră sub aspectul celor două legi menționate anterior. În cazul persoanelor juridice, pot aparea excepții cu privire la termenii și condițiile menționate în cele două legi, în cazul în care nu este stipulat altfel în contractul de vânzare-cumpărare.

 Toate produsele comercializate de magazinul online www.robotvacuum.ro sunt noi, cu garantie națională sau internațională susținută de service-uri autorizate ale partenerilor robotvacuum.ro .
- Toate produsele se livrează sigilate și în ambalajul original al producătorului .
- Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori.
- Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție emis de robotvacuum.ro.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor odată cu finalizarea comenzii clientul este de acord și cu perioadele de garanție relevante pentru bunurile care le cumpără.

Garanția comercială furnizată pentru produs nu acoperă componente ale produsului cu o durată de folosire limitată (baterii, consumabile, etc.), profilactica sau curățarea produsului. Serviciul de garanție este furnizat numai în centrele de service enumerate în cartea de garanție, cu condiția ca produsul să fie însoțit de documentele aferente și ambalat.

Aducerea la conformitate se poate efectua prin:

depanarea / reparația produsului;

înlocuirea partiala sau integrală a produsului;

înlocuirea cu produse cu perfomante cel puțin similare / egale cu ale produsului ce nu poate fi reparat sau înlocuit cu acelasi model;

Returnarea contravalorii produsului în situația în care repararea sau înlocuirea nu sunt posibile;

Utilizatorul nu își poate revendica și poate pierde drepturile în baza garanției furnizate:

(a) în cazul unei cărți de garanție pierdute;

(b) încercarea de a remedia și înlăturara anumită defecțiune de către un centru de service neautorizat de robotvacuum.ro;

(c) în cazul deteriorării cauzate de utilizarea necorespunzătoare

(d) în cazul deteriorării fizice a produsului;

(e) în cazul efectelor chimice, electrice și / sau ale altor efecte care nu au legătură cu funcționarea normală a produsului;

Condițiile de garanție nu se aplică pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstanțe cum ar fi, dar fără a se limita la următoarele:

s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat și / sau modificat de personal neautorizat;

numărul de serie al produsului (S/N - "serial number", IMEI, etc.), componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;

sigiliile pentru garanție au fost rupte sau schimbate;

produsul prezintă defecte fizice: lovituri, crăpături, ciobiri, rugină sau prezintă urme utilizare în condiții neadecvate: tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variații mari de temperatură, umiditate și presiune, manipulare incorectă, setări și instalări incorecte, pătrunderea de lichide, metale sau alte substante în interiorul echipamentelor, etc;

incapacitatea de utilizare din cauza parolelor / măsurilor de securitate uitate sau pierdute.

Produsele care sunt expediate în atenția departamentul de service trebuie să fie complete, să conțină toate accesoriile, expediate în ambalajul original sau un ambalaj adecvat, să protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toată durata transportului (se recomandă folosirea elementelor de siguranță, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ) , însoțite de o copie a facturii fiscale de achizitie, a certificatului de garanție original al importatorului.

În cazul în care solicitarea de garanție este nejustificată, iar produsul functionează conform specificațiilor producătorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului, precum și costul de diagnosticare a produsului, stabilit de unitatea de service autorizată după verificare.

Operațiunile efectuate de service în perioada de garanție vor fi menționate pe documente separate; aceste documente devin parte integrantă a certificatului de garantie. 
Produsele care necesită acordarea garanției vor fi expediate la adresa: Bulgaria, Plovdiv, Str. Brezovsko chausse, nr. 145, cod poștal 4003.

Vă recomandăm să trimiteți dispozitivul la noi: dacă utilizați în mod activ robotul, dacă există o cantitate mare de deșeuri sau dacă aveți animale de companie pentru:
- curățare (la fiecare 6 luni) - preț 36,00 Lei pentru roboții cumpărați de la noi
* 72,00 Lei pentru roboții care nu au fost cumpărați de noi

- profilactică completă (la fiecare 12 luni) - preț 50,00 Lei pentru roboții cumpărați de la noi
* 100,00 Lei pentru roboții care nu au fost cumpărați de noi

* Prețurile pentru profilactică / curățarea roboților care nu au fost achiziționați de noi nu includ piese!

Vă rugăm să rețineți că consumabilele nu fac parte din garanție și vă recomandăm să înlocuiți următoarele consumabile în caz de uzură și curățare standard:
- perii laterale - 6 luni
- Filtru HEPA - 4 luni
- filtru principal - 12 luni
- perie centrală - 12 luni
- profilactica / curățare - 6/12 luni

 1. PREȚURI LIVRARE

Toate tarifele afișate sunt în leu românesc și includ TVA.

Prețurile afișate pe site nu includ transportul la adresa de expediere a clientului. Transportul în România este pe cheltuiala clientului, pentru care comerciantul trebui să-l informeze în mod corespunzător despre valoarea taxei de livrare sau alte costuri de transport ca cererea în cauză este obligatorie pentru client și numai acesta poate aranja transportul mărfurile.

 1. DREPTURI ȘI OBLIGAȚII ALE UTILIZATORULUI / CLIENTULUI

Utilizatorul / clientul are posibilitatea de vizita site-ul și după înregistrare ca invitat sau pentru a comanda bunuri din magazinul online www.robotvacuum.ro.

Utilizatorul / clientul are dreptul de a fi informat despre starea comenzii sale.

Utilizatorul / Clientul poartă întreaga responsabilitate pentru protejarea numele de utilizator și parola și pentru toate acțiunile efectuate de el sau de o persoană terță, folosind numele de utilizator și parola. Utilizatorul este obligat să notifice imediat comerciantului în cazul accesului neautorizat folosind numele de utilizator și parola, și ori de câte ori există un risc pentru o astfel de utilizare.

Utilizatorul este obligat să plătească prețul comenzii în funcție de modul ales de pe site-ul www.robotvacuum.ro.

Fiecare utilizator, fie că este client al unui comerciant, se angajează să utilizeze serviciile:

 • să nu încalce și să respecte drepturile și libertățile fundamentale și drepturile omului, în conformitate cu Constituția și legile României și a actelor internaționale recunoscute;
 • a nu prejudicia reputația altora și nu necesită o schimbare forțată a ordinii constituționale, să comită o crimă, la violență sau incitarea la ură rasială, națională, etnică sau religioasă;
 • să nu încalce nici o proprietate străină sau drepturi și interese imateriale, absolute sau relative, cum ar fi drepturile de proprietate, drepturile de proprietate intelectuală etc .;
 • Pentru a se conforma legislației române, legile străine aplicabile, normele de moralitate și decență și netichetă atunci când se utilizează serviciile furnizate de către serviciile comerciale;
 • să notifice imediat comerciantul în orice caz de încălcare comisă sau deschisă în utilizarea serviciilor furnizate;
 • care nu încarce, trimită, transmită, distribuie sau utilizeze în nici un fel și să nu dezvăluie software-ul terț, programe de calculator, fișiere, aplicații sau alte materiale care conțin viruși de calculator, sisteme de control de la distanță neautorizate ( „Trojan cai „), coduri de calculator sau materiale destinate să întrerupă, să împiedice, să denatureze sau să restricționeze funcționarea normală a hardware sau software sau echipament de telecomunicații sau cu scopul de a intruziunii sau accesului neautorizat resurse străine sau software;
 • să nu comită acțiuni rău intenționate;
 • de a compensa comerciantul și orice terțe părți pentru orice daune și pierderi de profit, inclusiv toate costurile și a plăti taxele legale suportate ca urmare a creanțelor de către și / sau compensații plătite unor terțe părți în legătură cu pagini web, hyperlink-uri, materiale sau informații care utilizatorul le-a folosit, plasat pe server, trimis, distribuit, pus la dispoziția unor terțe părți sau puse la dispoziție prin www.robotvacuum.ro în încălcarea legii, termenilor, moralitatea sau etica eterna;

Utilizatorul se angajează să dea telefonul, adresa de expediere și adresa de e-mail corecte și valabile să plătească prețul mărfurilor, taxa de livrare, asta în cazul în care livrarea nu este gratuită sau clientul organizează livrarea mărfurilor către el. În cazul în care livrarea este gratuită, aceasta se consideră gratuită.

 1. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE COMERCIANTULUI

COMERCIANTUL nu are nicio obligație și nici capacitatea obiectivă de a controla modul în care consumatorii folosesc serviciile furnizate.

COMERCIANTUL are dreptul, dar nu și obligația de a păstra materialele și informațiile aflate pe serverul www.robotvacuum.ro.

COMERCIANTUL poate, în orice moment, fără a notifica utilizatorul / clientul atunci când el folosește serviciile în încălcarea acestor condiții și la latitudinea comerciantului să rezilieze, să suspende sau să modifice serviciile furnizate în legătură cu utilizarea site-ului. Comerciantul nu este responsabil pentru utilizatori și terțe părți pentru eventualele pagube sau pierderi suferite ca urmare a rezilierii, suspendarii, modificarii sau limitarii serviciilor, ștergerea, modificarea, pierderea, inexactitati de mesaje, materiale sau informațiile transmise utilizate , înregistrate sau puse la dispoziție prin www.robotvacuum.ro.

Comerciantul după primirea plații este angajat de a livra bunurile cumpărate de către client stabilite în conformitate cu legislația română și Legea privind protecția consumatorilor ,pentru a verifica fiecare element înainte de a fi expediat (dacă acest lucru este posibil fără a afecta integritatea pachetului).

În pagina (link) pentru fiecare element listat pe site oferă informații cu privire la preț, principalele caracteristici ale produsului și informații suplimentare destinate să ajute cumpărătorul de a aface o alegere informată ca să cumpere produsul. www.robotvacuum.ro nu este responsabil pentru inexactități în descrierea mărfurilor, care au legătură cu caracteristicile mărfurilor și descrierea scurtă a informațiilor furnizate.

Comerciantul nu este responsabil pentru daunele cauzate de software, hardware sau echipament de telecomunicatii sau pierderea datelor rezultate din materiale sau resurse căutate, încărcate sau utilizate în nici un fel de serviciu. Sfaturile, consultații sau de asistență furnizate de către experții și angajații comerciantului în ceea ce privește utilizarea serviciilor de către utilizatori nu vor da naștere la orice responsabilitate sau răspundere pentru comerciant. Compania nu este responsabilă pentru informațiile specificate de producător.

Comerciantul înregistrat ca operator de prelucare de date cu caracter personal are dreptul să colecteze și să utilizeze informațiile referitoare la utilizatorii săi / clienți, înregistrați fiind de acord să nu facă publice cu excepția cazului în care se prevede altfel prin legislația Republicii Bulgaria.

Informațiile din articolul precedent pot fi utilizate de către COMERCIANT, cu excepția cazului în care disidența expresă a Utilizatorului este trimisă la următoarea adresă de e-mail: info_ro@dedalbg.com. COMERCIANTUL colectează și utilizează informații pentru a îmbunătăți serviciile oferite. Toate scopurile pentru care COMERCIANTUL va utiliza informațiile vor fi în conformitate cu legislația bulgară, actele internaționale aplicabile și bunele maniere.

Comerciantul nu este responsabil pentru încălcarea obligațiilor care le revin în temeiul prezentului contract, la apariția unor circumstanțe care comerciantul nu a furnizat și nu a fost necesară pentru a oferi -. Inclusiv, cazuri de evenimente aleatorii, probleme în rețeaua globală a internetului și furnizarea de servicii în afara controlului comerciantului.

Comerciantul nu este responsabil în caz de probleme și funcționarea anormală, inclusiv erori în algoritmi, codurile și informațiile despre produs cauzate de platforma online de tranzacționare bazată pe web, care este folosit pentru a construi magazinul online www.robotvacuum.ro.

COMERCIANTUL are dreptul de a instala cookie-uri pe computerele utilizatorilor. Fișierele cookie sunt fișiere text stocate pe hard disk-ul utilizatorului și permit utilizatorilor să recupereze informații care identifică și permit urmărirea acțiunilor lor, site-urile pe care le vizitează, hiperlegăturile pe care le folosesc, informașia pe care o scrie.

 1. DATE PERSONALE

DEDAL COMPANY Ltd este un operator înregistrat al datelor cu caracter personal.

COMERCIANTUL garantează utilizatorilor / clienților săi confidențialitatea informațiilor și datelor personale furnizate. Acestea din urmă nu vor fi utilizate, divulgate sau aduse în atenția terților, cu excepția circumstanțelor și condițiilor stabilite în aceste Termeni și condiții generale. COMERCIANTUL protejează datele personale ale utilizatorilor / clienților care au luat cunoștință de el atunci când completează formularul electronic pentru efectuarea unei solicitări de cumpărare, această obligație fiind retrasă în cazul în care Clientul a furnizat date false. Sub rezerva legilor și clauzelor aplicabile ale acestor Termeni și condiții, COMERCIANTUL poate utiliza datele personale ale Clientului numai în scopul acordului. Orice alte scopuri pentru care vor fi utilizate datele vor fi în conformitate cu legislația bulgară, instrumentele internaționale aplicabile, etica Internetului, regulile morale și bunele moravuri.

Comerciantul este obligat să nu dezvăluie nici o informație personală despre client către terți - organisme guvernamentale, companii, persoane fizice și altele, cu excepția cazului când el a primit acordul scris al clientului informații sunt solicitate de către organele de stat sau funcționari din cadrul legislația în vigoare au dreptul să solicite și să colecteze astfel de informații. Agentul economic este obligat să furnizeze informațiile în temeiul legii.

 1. MODIFICĂRI

Condițiile generale pot fi modificate în orice moment de către comerciant, care are dreptul de a modifica caracteristicile serviciilor furnizate și acești termeni, ca urmare a modificării legislației. Comerciantul se angajează să informeze utilizatorii modificări în termenii și condițiile vizibile pe site-ul său a publicând un aviz de amendamente și le-a dat suficient timp să se familiarizeze cu ele. În această perioadă, în cazul în care utilizatorul nu a spus că a respins modificări prin notificarea formală în scopul de comerciant, este considerat acceptat de acestea. În cazul în care utilizatorul solicită că nu este de acord cu modificările, comerciantul poate suspenda imediat sau înceta furnizarea de servicii către consumator.

 1. TERMINOLOGIE

Prin „utilizator / client“ înseamnă orice persoană care a vizitat site-ul www.robotvacuum.ro.

„Comanda“ înseamnă mărfuri selectate și toate celelalte atribute asociate cu livrarea și plata bunurilor de către client / utilizator.

www.robotvacuum.ro este magazin online deținut de comerciant.

CONFIDENȚIALITATEA ȘI UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza serviciile noastre. Acesta prezintă modul în care colectăm, folosim, stocăm, dezvăluim și ștergem datele. Acordarea consimțământului unor termeni și condiții parte integrantă din care este aceasta „Politica de confidențialitate și utilizarea datelor cu caracter personal“ se consideră consimțământul dvs. de a vă furniza datele, care urmează să fie prelucrate în acest fel de document. Datele dumneavoastră se prelucrează în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Dedal Company Ltd., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

 1. Cine suntem noi?

Administratorul principal al datelor cu caracter personal în scopul serviciilor noastre este Dedal Company Ltd., cu sediul în Bulgaria, Plovdiv, Str. Șoseaua Brezovsko, Nr.145, care oferă serviciile sale, în condițiile generale postate pe acest site.

Ne puteți contacta la telefon +40371786407, +359700 166 96, +35932 966 788, e-mail:. info_ro@dedalbg.com sau de a folosi formularul din contacte, postat pe acest site.

 1. De ce procesăm informațiile dvs. personale?

Stocăm și folosim datele:

Pentru a vă asigura accesul în calitate de utilizatori și a furniza servicii prin magazinul nostru online.

Noi procesăm informațiile personale pentru a ne îndeplini obligațiile de parte contractantă pentru vânzarea de bunuri sau servicii. Putem să le folosim periodic pentru a trimite mesaje (SMS sau email) importante cum ar fi notificările pentru comenzi și altele.

În cazul în care ați fost de acord cu termenii și condițțile noastre, procesăm datele dvs. pentru a vă informa despre promoții și știri actualizate. Odată solicitat, consimțământul poate fi retras în orice moment.

În cazul în care ați fost de acord să participați la anumite evenimente (promoții, tombole, jocuri, etc.), procesăm datele pe care ni le furnizați pentru a gestiona aceste activități.

Pentru a vă îmbunătăți serviciile și pentru a ne asigura de cumpărături și pentru a vă familiariza cu produsele pe care le oferim.

Pentru a face sugestii și recomandări pentru serviciile noastre, care vă pot interesa.

Atunci când suntem obligați să respectăm o cerință legală sau de reglementare.

 1. Ce informații colectăm de la dvs.?

3.1. Informații de înregistrare și alte informații despre profilul utilizatorului

Când vă înscrieți pentru a utiliza serviciile noastre, colectăm următoarele informații pentru dvs.:

Numele tău și numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa și / sau date despre companie, în cazul în care titularul înregistrării este o persoană juridică

Dacă vă înregistrați prin contul dvs. Google sau Facebook - numele, prenumele, adresa de e-mail sau alte informații, care sunt vizibile în profilul dvs. ,, în funcție de permisele furnizate de dvs.

3.2. Informații în urma comenzii făcute de utilizator

Prin cumpărare a unui produs din magazinul online www.robotvacuum.ro, putem colecta diferite tipuri de informații, incluzând numele, adresa poștală, numărul de telefon, e-mail sau altele.

Atunci când achiziționați produs în rate, trebuie să furnizați datele dvs. personale pentru aprobare și primirea ulterioară a creditului. Aceste date sunt stocate și utilizate numai în scopul procesării cererii dvs., contactând dvs. și administrarea tehnică aferentă.

În cazurile în care trebuie emise anumite documente, cum ar fi o factură, pot fi necesare date suplimentare, în conformitate cu cerințele de reglementare.

În cazul în care livrarea de bunuri comandate sunt transportate prin curier sau orice altă companie de transport, noi oferim informațiile de contact numai cele necesare pentru livrare.

Pentru plata prin E-Pay, Easypay, PayPal, carduri de credit / debit sau plăți de credit / de leasing, furnizăm datele pe care le-ați completat instituției care le procesează pentru plata solicitată de dvs.

În unele cazuri, în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre sub contract cu clientul sau pe cele legale, este necesar sau obligat să facă furnizate date cu caracter personal către partenerii noștri (de ex. Transport, servicii, companii de instalare, instituții financiare, asigurători și etc.) sau autorităților competente.

Stocăm un istoric al comenzilor făcute de fiecare cont înregistrat pe site.

3.3. Informațiile pe care le colectăm în mod automat când utilizați Serviciile noastre

Colectăm și folosim informațiile personale pentru a înțelege nevoile și interesele dvs. și pentru a vă servi mai bine. În plus față de informațiile pe care ni le oferă, de asemenea, putem colecta informații în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru cu instrumente pentru a colecta informații în mod automat, inclusiv cookie-uri, link-uri, pagini și alte instrumente utilizate în mod obișnuit pentru culegerea de informații. Informațiile pe care le colectăm pentru a înțelege nevoile și interesele dvs. ne ajută să facem vizita dvs. consecventă și personalizată.

Când accesați magazinul nostru online sau utilizați serviciile noastre, putem să colectăm automat următoarele informații de la dvs.:

Informații despre dispozitiv - sistem de operare, versiune, identificatori unici, tipul și versiunea browserului dvs.

Informații despre locație

Date utilizator - date tehnice, cum ar fi adresa IP, data înregistrării, data ultimei modificări a parolei, ultima dată de conectare reușită

Datele generate de către utilizatori, atunci când navighează pe web, informații despre acțiunile dvs., cum ar fi site-urile pe care le accesați pentru a descoperi site-ul nostru, data și ora fiecărei vizite, căutările pe care le-ați făcut, anunțurile banner pentru care faceți clic și felul în care vizitați conținutul magazinului nostru online

3.4. Noi nu colectem date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, convingerile politice, religioase sau filozofice, apartenența la partide sau organizații politice, asociații cu scopuri, uniuni politice sau comerciale filozofice religioase și altele. Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 18 ani și nu colectează cu bună știință date cu caracter personal cu privire la persoanele cu vârsta sub 18 ani.

3.5 Vom păstra informațiile dumneavoastră personale numai atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care sunt colectate, inclusiv în vederea respectării cerințelor de raportare legale, contabile sau cerințe de raportare.

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Cookie-uri și tehnologii similare

Utilizăm "module cookie" pentru a urmări comportamentul utilizatorilor, pentru a păstra selecția preferințelor și pentru a vă oferi anunțuri relevante. Fișierele cookie sunt fișiere text mici cu informații stocate în browserul dvs. de internet sau hard disk atunci când vizitați site-ul. Cookie-urile pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitelor de pe site, istoricul navigării pe Internet, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Ele ne permit să îmbunătățim site-ul astfel încât să conțină cele mai utile informații pentru dvs. Este posibil să se utilizeze orice terțe părți autorizate care introduc cookie-uri pe site-ul nostru pentru a oferi servicii. Puteți seta browser-ul să refuze toate sau unele „cookies“ pentru a vă avertiza atunci când vizitați site-uri web vă întreb sau să aibă acces la cookie-uri, puteți seta browserul astfel încât să nu salveze cookies sau să ștergeți cookie-urile salvate anterior. Dacă doriți să vă folosiți de aceste funcții, ar trebui să utilizați setările browserului dvs. de internet.

Nu suntem responsabili dacă browserul dvs. de Internet nu acceptă controlul de utilizare, eșuarea de a stoca sau șterge cookie-urile salvate. Rețineți că dacă dezactivați modulele cookie, unele dintre serviciile noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeze corect.

Site-ul nostru utilizează următoarele categorii de module cookie:

Cookie-uri permanente - aceste module cookie sunt stocate în browser-ul dispozitivului dvs. și sunt utilizate atunci când vizitați magazinul nostru online. Aceste cookie-uri servesc pentru a stoca setările și preferințele utilizatorilor pentru a-și îmbunătăți vizitele ulterioare.

Cookie-uri pentru sesiuni - acestea sunt cookie-uri temporare stocate în arhiva cookie-ului browserului dvs. până când părăsesc site-ul nostru. Informațiile pe care le primim cu ajutorul acestor cookie-uri ne ajută să analizăm traficul web.

Cookie-uri pentru anunțuri - aceste cookie-uri asigură că anunțurile personalizate sunt difuzate și ajută la măsurarea performanței campaniei publicitare analizând interacțiunea cu anunțurile dvs.

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs. evidențiate prin comportamentul de navigare.

 1. Aveți dreptul la informații gratuite cu privire la datele pe care le-ați stocat, precum și la dreptul de a corecta sau șterge ("dreptul de a fi uitat") aceste date. Puteți verifica corectitudinea și actualitatea informațiilor dvs. personale și le puteți corecta conectându-vă la contul dvs.

Toate acțiunile descrise mai sus se pot face prin intermediul contului dvs. sau printr-o cerere scrisă. Pentru a evita abuzurile, acțiunile conținutul de mai sus vor fi luate în considerare numai în cazul în care acestea sunt trimise prin e-mailul folosit pentru a înregistra contul, așa cum ne rezervăm dreptul de a solicita informații suplimentare pentru a stabili identitatea solicitantului și persoanei vizată care se referă .

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați.

 

Politica de confidentialitate
Politica de Confidențialitate

CONFIDENȚIALITATEA ȘI UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza serviciile noastre. Acesta prezintă modul în care colectăm, folosim, stocăm, dezvăluim și ștergem datele. Acordarea consimțământului unor termeni și condiții parte integrantă din care este aceasta „Politica de confidențialitate și utilizarea datelor cu caracter personal“ se consideră consimțământul dvs. de a vă furniza datele, care urmează să fie prelucrate în acest fel de document. Datele dumneavoastră se prelucrează în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Dedal Company Ltd., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

1. Cine suntem noi?

Administratorul principal al datelor cu caracter personal în scopul serviciilor noastre este Dedal Company Ltd., cu sediul în Bulgaria, Plovdiv, Str.Șoseaua Brezovsko, Nr.145, care oferă serviciile sale, în condițiile generale postate pe acest site.

Ne puteți contacta la telefon +40371786407, +359700 166 96, +35932 966 788, e-mail:. dostavka@dedalbg.com sau de a folosi formularul din contacte, postat pe acest site.

2. De ce procesăm informațiile dvs. personale?

Stocăm și folosim datele:

Pentru a vă asigura accesul în calitate de utilizatori și a furniza servicii prin magazinul nostru online.

Noi procesăm informațiile personale pentru a ne îndeplini obligațiile de parte contractantă pentru vânzarea de bunuri sau servicii. Putem să le folosim periodic pentru a trimite mesaje (SMS sau email) importante cum ar fi notificările pentru comenzi și altele.

În cazul în care ați fost de acord cu termenii și condițțile noastre, procesăm datele dvs. pentru a vă informa despre promoții și știri actualizate. Odată solicitat, consimțământul poate fi retras în orice moment.

În cazul în care ați fost de acord să participați la anumite evenimente (promoții, tombole, jocuri, etc.), procesăm datele pe care ni le furnizați pentru a gestiona aceste activități.

Pentru a vă îmbunătăți serviciile și pentru a ne asigura de cumpărături și pentru a vă familiariza cu produsele pe care le oferim.

Pentru a face sugestii și recomandări pentru serviciile noastre, care  pot interesa.

Atunci când suntem obligați să respectăm o cerință legală sau de reglementare.

3. Ce informații colectăm de la dvs.?

3.1. Informații de înregistrare și alte informații despre profilul utilizatorului

Când vă înscrieți pentru a utiliza serviciile noastre, colectăm următoarele informații pentru dvs.:

Numele tău și numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa și / sau date despre companie, în cazul în care titularul înregistrării este o persoană juridică

Dacă vă înregistrați prin contul dvs. Google sau Facebook - numele, prenumele, adresa de e-mail sau alte informații, care sunt vizibile în profilul dvs. ,, în funcție de permisele furnizate de dvs.

3.2. Informații în urma comenzii făcute de utilizator

Prin cumpărare a unui produs din magazinul online www.dedal-robot.ro, putem colecta diferite tipuri de informații, incluzând numele, adresa poștală, numărul de telefon, e-mail sau altele.

Atunci când achiziționați produs în rate, trebuie să furnizați datele dvs. personale pentru aprobare și primirea ulterioară a creditului. Aceste date sunt stocate și utilizate numai în scopul procesării cererii dvs., contactând dvs. și administrarea tehnică aferentă.

În cazurile în care trebuie emise anumite documente, cum ar fi o factură, pot fi necesare date suplimentare, în conformitate cu cerințele de reglementare.

În cazul în care livrarea de bunuri comandate sunt transportate prin curier sau orice altă companie de transport, noi oferim informațiile de contact numai cele necesare pentru livrare.

 

Pentru plata prin E-Pay, Easypay, PayPal, carduri de credit / debit sau plăți de credit / de leasing, furnizăm datele pe care le-ați completat instituției care le procesează pentru plata solicitată de dvs.

În unele cazuri, în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre sub contract cu clientul sau pe cele legale, este necesar sau obligat să facă furnizatedate cu caracter personal către partenerii noștri (de ex. Transport, servicii, companii de instalare, instituții financiare, asigurători și etc.) sau autorităților competente.

Stocăm un istoric al comenzilor făcute de fiecare cont înregistrat pe site.

 

3.3. Informațiile pe care le colectăm în mod automat când utilizați Serviciile noastre

Colectăm și folosim informațiile personale pentru a înțelege nevoile și interesele dvs. și pentru a vă servi mai bine. În plus față de informațiile pe care ni le oferă, de asemenea, putem colecta informații în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru cu instrumente pentru a colecta informații în mod automat, inclusiv cookie-uri, link-uri, pagini și alte instrumente utilizate în mod obișnuit pentru culegerea de informații. Informațiile pe care le colectăm pentru a înțelege nevoile și interesele dvs. ne ajută să facem vizita dvs. consecventă și personalizată.

Când accesați magazinul nostru online sau utilizați serviciile noastre, putem să colectăm automat următoarele informații de la dvs.:

Informații despre dispozitiv - sistem de operare, versiune, identificatori unici, tipul și versiunea browserului dvs.

Informații despre locație

Date utilizator - date tehnice, cum ar fi adresa IP, data înregistrării, data ultimei modificări a parolei, ultima dată de conectare reușită

Datele generate de către utilizatori, atunci când navighează pe web, informații despre acțiunile dvs., cum ar fi site-urile pe care le accesați pentru a descoperi site-ul nostru, data și ora fiecărei vizite, căutările pe care le-ați făcut, anunțurile banner pentru care faceți clic și felul în care vizitați conținutul magazinului nostru online

3.4. Noi nu colectem date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, convingerile politice, religioase sau filozofice, apartenența la partide sau organizații politice, asociații cu scopuri, uniuni politice sau comerciale filozofice religioase și altele. Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 18 ani și nu colectează cu bună știință date cu caracter personal cu privire la persoanele cu vârsta sub 18 ani.

3.5 Vom păstra informațiile dumneavoastră personale numai atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care sunt colectate, inclusiv în vederea respectării cerințelor de raportare legale, contabile sau cerințe de raportare.

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Cookie-uri și tehnologii similare

Utilizăm "module cookie" pentru a urmări comportamentul utilizatorilor, pentru a păstra selecția preferințelor și pentru a vă oferi anunțuri relevante. Fișierele cookie sunt fișiere text mici cu informații stocate în browserul dvs. de internet sau hard disk atunci când vizitați site-ul. Cookie-urile pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitelor de pe site, istoricul navigării pe Internet, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Ele ne permit să îmbunătățim site-ul astfel încât să conțină cele mai utile informații pentru dvs. Este posibil să se utilizeze orice terțe părți autorizate care introduc cookie-uri pe site-ul nostru pentru a oferi serviciiPuteți seta browser-ul să refuze toate sau unele „cookies“ pentru a vă avertiza atunci când vizitați site-uri web vă întreb sau să aibă acces la cookie-uri, puteți seta browserul astfel încât să nu salveze cookies sau să ștergeți cookie-urile salvate anterior. Dacă doriți să vă folosiți de aceste funcții, ar trebui să utilizați setările browserului dvs. de internet.

Nu suntem responsabili dacă browserul dvs. de Internet nu acceptă controlul de utilizare, eșuarea de a stoca sau șterge cookie-urile salvate. Rețineți că dacă dezactivați modulele cookie, unele dintre serviciile noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeze corect.

Site-ul nostru utilizează următoarele categorii de module cookie:

Cookie-uri permanente - aceste module cookie sunt stocate în browser-ul dispozitivului dvs. și sunt utilizate atunci când vizitați magazinul nostru online. Aceste cookie-uri servesc pentru a stoca setările și preferințele utilizatorilor pentru a-și îmbunătăți vizitele ulterioare.

Cookie-uri pentru sesiuni - acestea sunt cookie-uri temporare stocate în arhiva cookie-ului browserului dvs. până când părăsesc site-ul nostru. Informațiile pe care le primim cu ajutorul acestor cookie-uri ne ajută să analizăm traficul web.

Cookie-uri pentru anunțuri - aceste cookie-uri asigură că anunțurile personalizate sunt difuzate și ajută la măsurarea performanței campaniei publicitare analizând interacțiunea cu anunțurile dvs.

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs. evidențiate prin comportamentul de navigare.

1. Aveți dreptul la informații gratuite cu privire la datele pe care le-ați stocat, precum și la dreptul de a corecta sau șterge ("dreptul de a fi uitat") aceste date. Puteți verifica corectitudinea și actualitatea informațiilor dvs. personale și le puteți corecta conectându-vă la contul dvs.

Toate acțiunile descrise mai sus se pot face prin intermediul contului dvs. sau printr-o cerere scrisă. Pentru a evita abuzurile, acțiunileconținutul de mai sus vor fi luate în considerare numai în cazul în care acestea sunt trimise prin e-mailul folosit pentru a înregistra contul, așa cum ne rezervăm dreptul de a solicita informații suplimentare pentru a stabili identitatea solicitantului și persoanei vizată care se referă .

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați.